Τοπικά

Παρέμβαση του Κων. Μαραβέγια για τη στέγαση πολύτεκνων στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας

Την ανάγκη στέγασης των πολύτεκνων οικογενειών εννέα στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας σε διαθέσιμα Οικήματα Στέγασης Έγγαμων Αξιωματικών – Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών (ΟΣΕΑΑΥ) της 111 Πτέρυγας Μάχης, επισημαίνει με Αναφορά του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Η Αναφορά του κ. Μαραβέγια βασίζεται σε επιστολή της Ένωσης Πολυτέκνων Νομού Μαγνησίας, η οποία διαμαρτύρεται για τη μη εξασφάλιση στέγης των πολύτεκνων στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, επισημαίνοντας τα οικονομικά βάρη που καλούνται να σηκώσουν οι συγκεκριμένες οικογένειες. Επίσης, τονίζεται ότι η εξασφάλιση στέγης μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κίνητρο για την επιλογή της πολυτεκνίας.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, «το µέτρο της στέγασης των πολυτέκνων χωρίς χρονικό περιορισμό εντός ΟΣΕΑΑΥ είναι μέτρο ουσιαστικής δηµογραφικής πολιτικής και επιβάλλεται να αποτελέσει πρότυπο και για άλλες παρόµοιες ενέργειες».

Με την Αναφορά του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο κ. Μαραβέγιας ζητεί να εξεταστεί η δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος, στο πλαίσιο της δέσμευσης που έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Κυρ. Μητσοτάκης για τη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας με κάθε τρόπο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το