Ελλάδα

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Παρέμβαση, πραγματοποίησαν, μέλη του «Ρουβίκωνα» στο πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή. Σε ανακοίνωσή του ο «Ρουβίκωνας» τονίζει ότι η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η ανάρτηση «Ρουβίκωνα»αναφέρει :

«Οταν μια κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα, σκοντάφτει κι είναι έτοιμη να πέσει, με την κοινωνική κατακραυγή και οργή να μαίνονται, πάντα “θυσιάζεται” και κάποιος. Συνήθως, αυτός που είναι ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, ανάλογα με τη θέση του στην κυβέρνηση, και πάνω στον οποίο έχουν πέσει όλα τα φώτα. Στην περίπτωση του εγκλήματος στα Τέμπη, ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, από άποψη θέσης, δεν μπορεί να ναι άλλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που με δάκρυα στα μάτια παραιτήθηκε, όχι γιατί συνειδητοποίησε το βάρος της ευθύνης, αλλά γιατί βρέθηκε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, είδε το καράβι της εξουσίας για αυτόν να χάνεται νωρίτερα από άλλους.

«Μην γελιόμαστε. Ο Καραμανλής, κι ο κάθε Καραμανλής, δεν είναι κάνας αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι συνένοχος στο έγκλημα, ένα έγκλημα που οργανώνεται αργά και σταθερά χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις εξουσίας, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και το προσκύνημά στο αρπακτικό ιδιωτικό κεφάλαιο[…]».

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βόλος: Νεαρός έκλεβε δίκυκλα και τα “διέλυε” – Βρέθηκαν εξαρτήματα και όπλο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος, διότι,…

12 Μαρτίου 2024

Προϋπολογισμός 14,4 εκ. ευρώ στη ΔΕΥΑ Αλμυρού το 2024

  Στα 14.480.000 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων έτους 2024 της ΔΕΥΑ Αλμυρού,…

12 Μαρτίου 2024

Boeing 737 Max: «Δεκάδες» προβλήματα στην παραγωγή του βρήκε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ

Έλεγχοι της αμερικανικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA) στη διαδικασία παραγωγής του επιβατικού αεροσκάφους 737 Max…

12 Μαρτίου 2024

Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλλει μία γυναίκα στο protothema.gr. Η νεαρή γυναίκα, πρώην μπόντι-μπιλντερ…

12 Μαρτίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης 12/3

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: COSMOTE SPORT 1 22.00 Λεπτό προς…

12 Μαρτίου 2024

Στη γραμμή των Σποράδων επιστρέφει το SUPERSTAR

Πλώρη για το λιμάνι του Βόλου αναμένεται να βάλει μέσα στις επόμενες ώρες, το SUPERSTAR,…

12 Μαρτίου 2024