Αθλητισμός

Παιχνίδι που κρύβει παγίδες δίνει η Νίκη την Κυριακή με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια 

Στη Νεοκαισάρεια με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα δοκιμάζεται την Κυριακή η Νίκη και άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο ασχολούνται με το συγκεκριμένο παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Ο Ράτκο Ντόστανιτς έχει επισημάνει στους παίκτες του ότι πρέπει να είναι σοβαροί και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο.
Στη Νίκη μπορεί να περιμένουν κάποιο «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού προκειμένου να τον ξεπεράσουν στη βαθμολογία, όμως και εκείνοι πρέπει να κάνουν το δικό τους καθήκον κερδίζοντας όλα τα ματς που απομένουν. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσουν ομάδες υποδεέστερες μεν, που «καίγονται» για βαθμούς δε.
Αυτό ακριβώς ισχύει με τον Κυριακάτικο αντίπαλο, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η Νίκη υπερτερεί σε ποιότητα και εμπειρία, αλλά η ομάδα της Πιερίας παλεύει για την σωτηρία της, οπότε είναι δεδομένο ότι θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό και ο Ράτκο Ντόστανιτς τονίζει διαρκώς στους παίκτες του ότι το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα πρέπει να τα δώσουν όλα προκειμένου να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό, ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα σχετικά με την υπόθεση-νίκη.
Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Βασδέκειο, αφού η βροχή δεν επέτρεψε στη Νίκη να πάει στο Πανθεσσαλικό. Κέρι και Παπαδήμας γυμνάστηκαν και πάλι κανονικά, επιβεβαιώνοντας ότι θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Αντίθετα, δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Ρόβας, που ταλαιπωρείται από ίωση. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Ο έμπειρος αμυντικός χαφ θα βρίσκεται σίγουρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στη Νεοκαισάρεια. Εκείνος που θα μείνει εκτός θα είναι ο Δεμηρτζόγλου. Ο ικανός εξτρέμ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και κάνει θεραπεία μετά την θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη.

Αξιολογημένος διαιτητής στη Νεοκαισάρεια
Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η μάχη του τίτλου, αλλά και αυτή για την αποφυγή του υποβιβασμού από τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έτσι, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε αξιολογημένο διαιτητή για το παιχνίδι Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15.00, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαλούτα της ΕΠΣ Ημαθίας, που θα έχει ως βοηθούς τους Χρήστο Δεμερτζή και Θανάση Δέλλιο, που ανήκουν στην ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής τους θα είναι Χαράλαμπος Κωστούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο 37χρονος Μαλούτας «σφυρίζει» στα Εθνικά πρωταθλήματα από τη σεζόν 2007-08, ενώ από το 2011-12 είναι διαιτητής της Φούτμπολ Λιγκ. Έχει διαιτητεύσει 34 παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και 41 της Γ’ Εθνικής. Μία φορά έχει διευθύνει αγώνα της Νίκης. Ήταν στις 31/1/2010 στο εκτός έδρας 2-2 με τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Θετικές οι ομάδες στο σχέδιο των «κυανολεύκων»
Στη Νίκη δεν λένε «όχι» στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όμως αυτή δεν πρέπει να γίνει άμεσα, αλλά την ερχόμενη περίοδο και αφού υπάρξει η απαραίτητη διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς και τις ομάδες, ώστε να μην υπάρχουν αδικίες.
Η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης έχει έτοιμο ένα δικό της σχέδιο και βρίσκεται σε επαφές με άλλες ομάδες, που φαίνεται να το βλέπουν με θετικό μάτι. Εφόσον υπάρξει κάποια συμφωνία, τότε το σχέδιο αυτό (με τις όποιες τροποποιήσεις) θα κατατεθεί από κοινού στην ΕΠΟ και στον υφυπουργό αθλητισμού.

Κολυμβητές της Νίκης στην Εθνική
Σημαντική διάκριση για τέσσερις κολυμβητές της Νίκης, που μαζί με άλλους επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην πολυεθνή συνάντηση Νέων, που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Απριλίου στο Γκρατς της Αυστρίας. Πρόκειται για τους Γιάννη Κοντοβά, Δημήτρη Αναστασάκη, Ευτυχία Ιωαννίδη και Χαρούλα Τσαλούχου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» από αστυνομικούς για βρέφος δύο μηνών που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

«Γέφυρα ζωής» για τη μεταφορά βρέφους στο νοσοκομείο έστησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Οι γονείς του…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ρομπότ της Tesla επιτέθηκε σε εργαζόμενο: Τον άρπαξε με τα μεταλλικά του νύχια και τον τραυμάτισε

Ένας μηχανικός λογισμικού της Tesla υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς όταν δέχθηκε επίθεση από ένα ρομπότ που…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ανησυχία από τους ειδικούς: Έξαρση των ιώσεων την Πρωτοχρονιά – «Μην πάτε σε γιορτινές συγκεντρώσεις με συμπτώματα»

Ανησυχία επικρατεί στους ειδικούς εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, γρίπης και ιώσεων τα οποία…

27 Δεκεμβρίου 2023

Αποκαλύφθηκε άγαλμα της Σακίρα στη γενέτειρα της – Φτάνει τα 6,5 μέτρα και ζυγίζει 6 τόνους

Με μία ανάρτησή της στο Instagram η Σακίρα αποκάλυψε ότι τοποθετήθηκε στη γενέτειρά της την…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ρωσία και Ιράν θα χρησιμοποιούν στις εμπορικές συναλλαγές τα δικά τους νομίσματα αντί για δολάρια

Το Ιράν και η Ρωσία κατέληξαν σε συμφωνία, βάσει της οποίας θα χρησιμοποιούν στις εμπορικές…

27 Δεκεμβρίου 2023

Τέλος χρόνου για το νέο AppleWatch – Εξαφανίζεται από τα ράφια των καταστημάτων στις ΗΠΑ

Τέλος χρόνου για το νέο Apple Watch, αφού ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να προβεί σε…

27 Δεκεμβρίου 2023