Τοπικά

Oρκωμοσία αποφοίτων ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στον Βόλο παρουσία του Υπουργού Παιδείας

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 18:00  θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών των Προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στον Βόλο στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την υψηλή παρουσία, την ευχή, και την προτροπή του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος ενώ θα παραστεί και θα χαιρετήσει τους σπουδαστές ο  Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Χρήστος Κίττας.

Εκ μέρους της ΑΣΠΑΙΤΕ, τους αποφοίτους θα χαιρετήσουν και θα κατευοδώσουν, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ , Καθηγητής Γεώργιος Χατζαράκης, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγητής Σπυρίδων Πανέτσος και η Επιστημονική Υπεύθυνη ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγήτρια Αναστασία Σωτηροπούλου.

Την Κεντρική Ομιλία θα παρουσιάσει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαϊνάς, τ. Διευθυντής της ΑΣΠΑΙΤΕ στον Βόλο.

Τέλος στην Ορκωμοσία θα συμμετέχει το Σύνολο Βυζαντινού χορού του Μουσικού Σχολείου Βόλου με υπεύθυνο τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Βόλου κ. Ευάγγελο Παυλίδη και το Μουσικό Σύνολο παραδοσιακής μουσικής με υπεύθυνο τον κ. Κωνσταντίνο Γεδίκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το