Τοπικά

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Αλμυρού

 

Τα ονόματα των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων συμβούλων που θα αναλάβουν τις θέσεις ευθύνης από την 1η της νέας χρονιάς ανακοίνωσε ο νέος δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης, στην προχθεσινή τελετή ορκωμοσίας του ιδίου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού και των μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού, ενώ την ορκωμοσία τέλεσε ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο νέος δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης ευχαρίστησε τους δημότες που επέλεξαν την παράταξή του για να διοικήσει τον Δήμο για την ερχόμενη πενταετία, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για τους απερχόμενους δημοτικούς συμβούλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα προηγούμενα χρόνια για την πρόοδο του Δήμου.
Ο ίδιος απευθυνόμενος στους δημότες τόνισε πως «η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και θα είναι αυτή που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πάει αυτόν τον τόπο μπροστά. Οι αιρετοί σύμβουλοι έχουν υποχρέωση να σταθούν δίπλα στον κάθε πολίτη, να ακούσουν το πρόβλημά τους και να δηλώσουν παρόντες. Θα πρέπει να αναδείξουμε την περιοχή μας και να δουλέψουμε ανιδιοτελώς, για να φέρουν κάποια στιγμή τα όνειρά μας και οι φιλοδοξίες μας αποτέλεσμα. Η ευθύνη αυτή ανήκει σε όλους μας και θα δουλέψουμε όλοι μαζί, καθώς δεν χωράνε αντιπαλότητες και υστεροβουλία ότι ανήκουμε σε διαφορετικά στρατόπεδα.
Στη συνέχεια, ο κ. Εσερίδης ανακοίνωσε τους αντιδημάρχους και τις αρμοδιότητες των εντεταλμένων συμβούλων: Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών – αναπληρωτής δήμαρχος ο Σπ. Βαλαμούτης, ενώ γενική γραμματέας του Δήμου η Σοφία Τριάντου. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Περιβάλλοντος Πρασίνου και Δημοτικών Σφαγείων ο Ιωαν. Τσαντούρης, χωρικός αντιδήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Αχιλλείου, Πτελεού, Αγίων Θεοδώρων και Γαύριανης ο Κων. Μπουκουβάλας, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας, Διαχείρισης Δράσεων για τα αδέσποτα ο Ιωαν. Εκίζογλου, άμισθη αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Ισότητας η Μαρία Σταυραντώνη και αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Κοινωνικών Θεμάτων ο Γιάννης Βούλγαρης.
Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ τοποθετήθηκε ο Ηλίας Δαλακούρας, ενώ εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας ο Δημ. Αναστασίου, εντεταλμένος σύμβουλος καταστημάτων, επιχειρήσεων εμπορίου και τουρισμού, ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, ο Κων. Πανταζώνας και εντεταλμένος σύμβουλος συντήρησης επισκευής ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού διαχείρισης υλικών και καυσίμων ο Γ. Σπανός.
Τέλος, υπεύθυνος αγροτικής ανάπτυξης και για το δάσος Κουρί θα είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Δημ. Εσερίδης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σύσκεψη στον Βόλο με Λ. Αυγενάκη, Χρ. Τριαντόπουλο για έργα αποκατάστασης από πλημμύρες-Μέτρα για τη στήριξη της αλιείας

Σύσκεψη για την πορεία εργασιών αποκατάστασης από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Μαγνησίας…

19 Δεκεμβρίου 2023

«Χτύπησαν» με το αμάξι κοσμηματοπωλείο

  Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για των εντοπισμό των δραστών που «χτύπησαν»…

19 Δεκεμβρίου 2023

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου ο προϋπολογισμός για το 2024

Με δύο συνεδριάσεις την Πέμπτη θα κλείσει το 2023 για το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου. Στις…

19 Δεκεμβρίου 2023

Στον ανακριτή Αλβανός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στη Σκιάθο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή έλαβε ο 33χρονος Αλβανός που συνελήφθη το…

19 Δεκεμβρίου 2023

Βόλος:Καταδικάστηκε 41χρονος που έκλεψε κάρτα και έκανε αγορές

  «Πλήρωσε βαριά» ο 41χρονος τις αγορές που έκανε με κλεμμένη τραπεζική κάρτα και συνελήφθη…

19 Δεκεμβρίου 2023

Άλεξ Μπάτι: Το παιδί που εξαφανίστηκε δούλευε σε κατάλυμα για φαγητό και διαμονή – Τι λένε οι άνθρωποι που έζησαν μαζί του

Για την άγνωστη ζωή του Βρετανού εφήβου Άλεξ Μπάτι, που αγνοείτο επί χρόνια, ζώντας στη…

18 Δεκεμβρίου 2023