Τοπικά

Ομιλία του Χρ. Μπουκώρου αύριο Τετάρτη στη Ν. Αγχίαλο

μπουκώρος

Στη Νέα Αγχίαλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής, θα μιλήσει αύριο Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ. ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος. Σήμερα Τρίτη ο Χρήστος Μπουκώρος θα περιοδεύσει το πρωί στις δημόσιες υπηρεσίες του Αλμυρού και το απόγευμα θα περιοδεύσει στην Ανάβρα, τον Ανθότοπο, τη Νεραϊδα, το Νεοχωράκι, την Ευξεινούπουλη και το Κρόκιο.

Προχθές Κυριακή ο Χρήστος Μπουκώρος περιόδευσε στη Χλόη και στο Μικρό Περιβολάκι, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με αγρότες και κτηνοτρόφους. Δέχθηκε θερμά λόγια από τους συνομιλητές του για το γεγονός ότι βρίσκεται στο πλευρό τους από τη θέση του δημοσιογράφου και πρσοπαθεί με την ανάδειξή τους να πιέσει για την εξεύρεση λύσεων και τον κάλεσαν να συνεχίσει να είναι δίπλα τους, συμπαραστάτης στις διεκδικήσεις τους. Από τα βασικά θέματα, τα οποία συζήτησαν ήταν το θέμα της εξισωτικής, που απασχολεί αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς διαπιστώθηκαν λάθη και παραλείψεις, τις οποίες όπως τους ενημέρωσε και ο υποψήφιος βουλευτής, υπάρχει η δέσμευση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αντιμετωπιστούν.

Ο Χρ. Μπουκώρος ενημέρωσε κτηνοτρόφους και αγρότες ότι ο ίδιος έχει προτείνει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης την καταβολή αποζημιώσεων εξαιτίας των ζημιών από τις χιονοπτώσεις. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την περιοχή, με τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. να υπογραμμίζει στους κατοίκους των περιοχών όιτ θα είναι πάντα κοντά τους και η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή.

Εξάλλου, ο Χρήστος Μπουκώρος, συνεχίζοντας τις επισκέψεις και τις επαφές του με πολίτες, χθες Δευτέρα επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του ΙΚΑ και συζήτησε με το προσωπικό των διοικητικών υπηρεσιών, αλλά και του ΠΕΔΥ για τα θέματα που τους απασχολούν. Νωρίτερα, επισκέφθηκε το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας στον Άγιο Βασίλειο και στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το