Αθλητισμός

Ολυμπιακός Βόλου: Συνέχισε τις δοκιμές με Μαγνησιακό ο Θεοδοσιάδης

Απόλυτα πετυχημένο για τον Ολυμπιακό ήταν και το τεστ με τον Μαγνησιακό, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν άλλη μία φιλική νίκη, αυτή τη φορά με 2-0, απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, η οποία φέτος θα παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αυτό ήταν το 10ο φιλικό παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους (παραμένουν αήττητοι με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες), με την ομάδα να φτάνει δύο φορές στο γκολ, να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, ενώ θα πρέπει να σταθούμε για άλλη μια φορά στην πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, που δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει με αξιώσεις το τέρμα του Ολυμπιακού.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δοκίμασε αυτή τη φορά τον Αντώνη Κατσαγεωργίου στην κορυφή της επίθεσης στο ξεκίνημα της φιλικής αναμέτρησης, ο οποίος μαζί με τον Μάρκο Διαμαντόπουλο που επέστρεψε από τραυματισμό (έπαιξε στο κέντρο), ήταν τα δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στην Ελασσόνα.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού ο Κατσαγεωργίου πέρασε στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Ντινιωτάκη να παίζει ως φορ. Επίσης, ο Στέργιος Ψιάνος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Παπαϊωάννου και Διαμαντόπουλο, με την τεχνική ηγεσία να αλλάζει όλη την ενδεκάδα σταδιακά στο β’ μέρος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νεπάλ: Η φτώχεια έφερε την «κρίση των νεφρών»

Σοκ προκαλούν οι ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από το βρετανικό Sky news,…

1 Απριλίου 2024

Πόσοι Έλληνες θα παίρνανε τα όπλα στο πλευρό των Ουκρανών – Τι λέει νέα έρευνα

To τελευταίο διάστημα έχουν αναζωπυρωθεί οι συζητήσεις για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία από ευρωπαϊκές…

1 Απριλίου 2024

Βία ανηλίκων: Σοκαριστικά τα στοιχεία – Πάνω από 10.500 παιδιά σε παράνομες πράξεις

Το 26% των παιδιών ξεκινά την παραβατική συμπεριφορά στην ηλικία των 8 με 14 ετών,…

1 Απριλίου 2024

Πύργος: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονης

Μία 13χρονη κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει. Την δέρνει με μανία μία 14χρονη μέσα στη μέση…

1 Απριλίου 2024

Οφθαλμίατρος απέκρυψε 161.300 ευρώ αγοράζοντας πανάκριβα ρολόγια

Οφθαλμίατρος κατηγορείται ότι δεν απέκρυπτε χρηματικά ποσά αγοράζοντας ακριβά ρολογιών χειρός. Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής…

1 Απριλίου 2024

Κυβερνητικές πηγές: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το κατηγορητήριο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή

Eπικοινωνιακό πυροτέχνημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζουν το κατηγορητήριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά του…

1 Απριλίου 2024