Αθλητισμός

Όλη η δράση στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ

Η ισοπαλία 1-1 που πήρε η Αγχίαλος από τον Ρήγα στο Βελεστίνο ήταν το αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ. Στα άλλα ματς είχαμε νίκες για τους γηπεδούχους Πύρασο, Γ.Σ. Αλμυρού και Αίαντα Σούρπης. Ρεπό έκανε ο Αστέρας.

Ρήγας-Αγχίαλος 1-1
«Στραβοπάτημα» για τον Ρήγα, αφού η ψυχωμένη Αγχίαλος (ΦΩΤΟ) απέσπασε 1-1 μέσα στο Βελεστίνο. Είναι ένας παλικαρίσιος βαθμός για το συγκρότημα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου που από το 5ο μόλις λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες. Αυτό συνέβη διότι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον διαιτητή Θεοχάρη ο Κόντρα, ύστερα από σκληρό τάκλιν που έκανε στον Βαϊόπουλο.
Απόλυτα λογικά ο Ρήγας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν φλύαρος. Ουσιαστικά «σπατάλησε» το α’ μέρος, έχοντας μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 40’, όταν σε σουτ του Γάρου ο Προβιάς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.
Η Αγχίαλος πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 52ο λεπτό, όταν οι Δίντσης και Σπηλιόπουλος μπερδεύτηκαν και έδωσαν την ευκαιρία στον Χρήστο Δαμάσκο να σκοράρει σε κενή εστία (0-1). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα με τους Πάσχο (54’) και Γουτούλη (58’), αλλά χωρίς επιτυχία.
Όμως έφτασαν στην ισοφάριση στο 76’. Ο Μοράβα κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα χέρια του και ο κ. Θεοχάρης καταλόγισε έμμεσο. Ο Ρόκας εκτέλεσε με πάσα στον Σουγκάρη και αυτός έγραψε το 1-1 με πλασέ, αφού η μπάλα βρήκε και σε πόδι αμυνομένου πριν καταλήξει εντός εστίας. Οι Σουγκάρης στο 82’ και Πάσχος στο 84’ είχαν αντίστοιχα σουτ και κεφαλιά άουτ, ενώ στο 91’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γουτούλης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Σταματίου, Βουραζέρης, Δίντσης, Βαϊόπουλος (34’ λ.τρ. Φούκης), Βλιώρας, Σουγκάρης, Ρόκας, Γάρος, Γουτούλης, Πάσχος.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Μοράβα, Ζητούδης, Κόκκαλης, Μαγιόγλου, Προβιάς, Δράγνης, Ζαφειρίου (8’ Λάζογλου), Αχ. Δαμάσκος, Χρ. Δαμάσκος (70’ Νούσιας), Κόντρα, Σίμος (57’ Δημακόπουλος).

Πύρασος-Πρωτεσίλαος 4-0
Εύκολα ο Πύρασος έκανε το «τρία στα τρία» στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στο «Παντελής Μαγουλάς» του ελλιπή Πρωτεσιλάου με 4-0. Μάλιστα η ομάδα της Νέας Αγχιάλου έφτασε τα 13 γκολ στο ενεργητικό, ενώ η εστία της παραμένει απαραβίαστη.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, αφού η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη είχε από την αρχή τον έλεγχο. Μέχρι το 25’ άντεξε ο Πρωτεσίλαος, αφού σε αυτό το σημείο ο Βλάχος με ατομική ενέργεια και σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Κεφαλάς εξουδετέρωσε το σουτ του Μάνου στο 29’. Στο 34’ ήρθε το 2-0 με το κοντινό σουτ του Μιχόπουλου και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς στο 40’ οι αμυνόμενοι έδιωξαν πάνω στη γραμμή το σουτ του Αραπίτσα. Στο 55’ ο Μιχόπουλος πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, για το 3-0, ενώ στο 82’ ο Δημητριάδης τροφοδότησε τον Καραγιώργο, που με όμορφο τελείωμα έγραψε το 4-0. Οι νικητές είχαν στο β’ μέρος και δοκάρι σε προσπάθεια του Αγιασιώτη.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαδογιώργος (60’ Ρακής), Μπούτλας, Αραπίτσας, Αγιασιώτης (70’ Ζενούνης), Βλάχος (75’ Καραγιώργος), Οικονόμου (60’ Κατής), Ζάχος (75’ Γάτος), Δημητριάδης.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σκούρας, Τσαούσης, Λάμπος (70’ Αλντίν), Λεϊμονής, Νικογιάννης (80’ Χριστοδούλου), Θ. Κόρκος (46’ Αλαμάνης), Σούδης, Μάνος, Κ. Κόρκος, Αλαμάνης (65’ Κλίντον), Παπαδόπουλος.

Γ.Σ. Αλμυρού-Μυρμιδόνες 1-0
Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού, που επιβλήθηκε 1-0 των Μυρμιδόνων. Το συγκρότημα του Κώστα Ρέππου έφτασε στην επιτυχία με γκολ του αρχηγού Παναγιώτη Κοντοβά απέναντι σε μια ομάδα που στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από τρεις βαριές ήττες με παθητικό 19 τερμάτων, οι ποδοσφαιριστές του Άρη Γιαννούτσου παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένοι και έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους.
Φυσικά οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και από την αρχή έψαξαν το γκολ. Το βρήκαν αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στο 7’ όταν ο Χριστοφορίδης έκανε το γύρισμα και ο Κοντοβάς με προβολή σκόραρε. Στο β’ μέρος, ο Γυμναστικός είχε δοκάρι με τον Κοντοβά, ενώ στο 90’ ο Κλουκουτάρας κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Γκόγκος απέκρουσε.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης, Μπαράκου (65’ Δήμας), Αράπης, Τσιάτσιος, Γκάμπας (70’ Τσάμης), Χριστοφορίδης, Ζαντιώτης, Κλουκουτάρας, Κοντοβάς, Τετριμίδας.
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Τσέργας, Κατσαβριάς, Γ. Κοντοβάς, Τσεκρέζης, Μάτζαρης, Χριστοδουλόπουλος, Παλάσκας (80’ Μηλιώνης), Τσόγκας, Χρ. Κοντοβάς (57’ Μακρής), Κακλιάς.

Αίας-Διαγόρας 2-0
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Θανάση Κατσαβριά ο Αίας κέρδισε με 2-0 τον Διαγόρα. Στο α μέρος δεν είχαμε κάποιο γκολ, με τους «κιτρινόμαυρους» να απειλούν με τους Βούλγαρη, Χειλά και Θ. Κατσαβριά, ενώ τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα η ομάδα του Στεφανοβικείου βρέθηκε κοντά στο 0-1 όταν ο Γαλάνης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά «νικήθηκε» από τον πολύπειρο Χαλάτση.
Στο 46’ ο Χειλάς σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια «μίλησε» ο αρχηγός του Αίαντα. Στο 56’ ο Θ. Κατσαβριάς άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ, ενώ ο ίδιος έκανε και το 2-0 με πλασέ στο 63’. Λίγο νωρίτερα ο Σπύρος Καραπλιάγκος είχε ένα άστοχο σουτ, ενώ ο ίδιος αποβλήθηκε στο τέλος του αγώνα.
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Ράπτης, Παπανικολόπουλος (65’ Χουλιαράς), Τσάμης, Γ. Ξηροκώστας, Κ. Κατσαβριάς, Μπιρτσάι, Βούλγαρης (70’ Γκιόκα), Αραπίτσας (20’ λ.τρ. Γ. Κωστούλας), Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σουλακούδης, Μπόλκας, Τζέκας, Κουζιώκας, Ακρίβος, Καρατζιώλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κωνσταντέλος (70’ Μεϊντάνης), Ντόντος (80’ Ι. Παπαϊωάννου), Γαλάνης (60’ Γκοντόλος, 80’ Γ. Παπαϊωάννου), Κ. Καραπλιάγγος.

Share
Ετικέτες: Α’ ΕΠΣΘ

Πρόσφατα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν είπαν στον Χάρι και τη Μέγκαν για τον καρκίνο – «Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα»

Για την ρήξη του πρίγκιπα Χάρι με την οικογένειά του ασχολούνται τα βρετανικά ΜΜΕ καθώς…

25 Μαρτίου 2024

Tρίκαλα – Παρέλαση 25ης Μαρτίου: «Έχασα παιδί, πόσο κοστίζει η ζωή του; Να μου δώσει κανείς τον τιμοκατάλογο! Ντροπή» (Video)

Ξεσπά η κ. Σοφία Πλακιά, μητέρα θύματος των Τεμπών, αναφέροντας ότι την ίδια στιγμή που…

25 Μαρτίου 2024

25η Μαρτίου 1973 – Παρέλαση προσκόπων στον Βόλο (video)

🎥 Βουβό φιλμ 8mm. Αρχείο K. Αποστολέρη. Βρισκόμαστε στον Βόλο πόλη, της Θεσσαλίας και είναι…

25 Μαρτίου 2024

Ζέττα Μακρή: “Η επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου κρατούν ισχυρούς τους δεσμούς της εθνικής συνείδησης και της ορθόδοξης πίστης”

Μήνυμα Ζέττας Μ. Μακρή, εκπροσώπου της κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου "Στην παρέλαση της…

25 Μαρτίου 2024

Γάζα: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει πως το Ισραήλ απαγορεύει επισιτιστική βοήθεια στα βόρεια

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για του Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) ανακοίνωσε μέσω του επικεφαλής της ότι…

25 Μαρτίου 2024

Χανιά: Συνελήφθη 40χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης

Ένας 40χρονος συνελήφθη στα Χανιά μετά από καταγγελία πως επιχείρησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά μια 14χρονη.…

25 Μαρτίου 2024