Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν είπαν στον Χάρι και τη Μέγκαν για τον καρκίνο – «Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα»

Για την ρήξη του πρίγκιπα Χάρι με την οικογένειά του ασχολούνται τα βρετανικά ΜΜΕ καθώς όπως φαίνεται ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ ενημερώθηκαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης, κάτι που δείχνει πως οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες.

Ειδικός στα θέματα της βασιλικής οικογένειας δήλωσε στη Sun πως η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είπαν στον Χάρι και την σύζυγό του για τον καρκίνο επειδή «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

«Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα την ίδια στιγμή που το έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος», δήλωσε άλλη πηγή στη New York Post.

Βαθύ ρήγμα

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams ανέφερε πως: «Υπάρχει ένα βαθύ ρήγμα μεταξύ των αδελφών. Αυτό το ξέρουμε. Γνωρίζουμε επίσης ότι προφανώς δεν έχουν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

«Ο Ουίλιαμ δεν εμπιστεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν και έχει βάσιμους λόγους. Γνωρίζουμε τι έγινε με την Oprah, το πρόγραμμα για το Netflix, το Spare και μετά τις συνεντεύξεις γύρω από το βιβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια», σύμφωνα με τον ίδιο.

«Στο χειρότερο επίπεδο οι σχέσεις Ουίλιαμ – Χάρι»
Και ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier ανέφερε επίσης στη Sun ότι ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

«Δεν ενημερώθηκαν για τον καρκίνο, επειδή η σχέση μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι είναι στο χειρότερο επίπεδο. Όταν ο Χάρι ήρθε να δει τον πατέρα του αφού διαγνώστηκε ο καρκίνος του, ο Ουίλιαμ θα μπορούσε να είχε χρόνο να τον συναντήσει αν ήθελε να επιχειρήσει μια συμφιλίωση, αλλά δεν το έκανε», σχολιάζει.

«Ο Χάρι πέρασε λιγότερο από δύο μέρες στη χώρα και δεν ήθελε να περάσει πολύ χρόνο με τον πατέρα του, πόσο μάλλον με τον αδελφό του. Είναι πολύ απλό. Δεν νομίζω ότι με όλα όσα είχαν να αντιμετωπίσουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η ενασχόληση με τον Χάρι και τη Μέγκαν θα ήταν στη λίστα με τις προτεραιότητές τους. Οι προτεραιότητές τους ήταν να φροντίσουν τα παιδιά τους και να αποφασίσουν πώς να αντιμετωπίσουν τις θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αναιρέσουν τη ζημιά που προκάλεσε η φωτογραφία. Δεν νομίζω ότι θα ήταν προτεραιότητα να επικοινωνήσουν με τον Χάρι και την Μέγκαν», επισήμανε ο ίδιος.

Με τη σειρά της και η Daily Mail αναφέρει ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού τους το «πρόβλημα Χάρι» και φαίνεται ότι δεν έχουν σχέδια για συμφιλίωση κατά την αναμενόμενη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν πάντως λέγεται πως επικοινώνησαν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ «ιδιωτικά» το βράδυ της Παρασκευής μετά το βίντεο – αποκάλυψη της πριγκίπισσας πως υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Tρίκαλα – Παρέλαση 25ης Μαρτίου: «Έχασα παιδί, πόσο κοστίζει η ζωή του; Να μου δώσει κανείς τον τιμοκατάλογο! Ντροπή» (Video)

Ξεσπά η κ. Σοφία Πλακιά, μητέρα θύματος των Τεμπών, αναφέροντας ότι την ίδια στιγμή που…

25 Μαρτίου 2024

25η Μαρτίου 1973 – Παρέλαση προσκόπων στον Βόλο (video)

🎥 Βουβό φιλμ 8mm. Αρχείο K. Αποστολέρη. Βρισκόμαστε στον Βόλο πόλη, της Θεσσαλίας και είναι…

25 Μαρτίου 2024

Ζέττα Μακρή: “Η επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου κρατούν ισχυρούς τους δεσμούς της εθνικής συνείδησης και της ορθόδοξης πίστης”

Μήνυμα Ζέττας Μ. Μακρή, εκπροσώπου της κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου "Στην παρέλαση της…

25 Μαρτίου 2024

Γάζα: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει πως το Ισραήλ απαγορεύει επισιτιστική βοήθεια στα βόρεια

Η υπηρεσία του ΟΗΕ για του Παλαιστίνιους πρόσφυγες (UNRWA) ανακοίνωσε μέσω του επικεφαλής της ότι…

25 Μαρτίου 2024

Χανιά: Συνελήφθη 40χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης

Ένας 40χρονος συνελήφθη στα Χανιά μετά από καταγγελία πως επιχείρησε να παρενοχλήσει σεξουαλικά μια 14χρονη.…

25 Μαρτίου 2024

Στο Νοσοκομείο Βόλου ο παραστάτης φαντάρος -Δείτε δηλώσεις του Βασ. Ηλιόπουλου – video

Ο αντιπρόεδρος της ΛΕΔ Μαγνησίας Βασ. Ηλιόπουλος ήταν από τους πρώτους που προσέτρεξαν μαζί με…

25 Μαρτίου 2024