Αθλητισμός

Όλα όσα έγιναν στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ με τον Πύρασο στην κορυφή, μετά το άνετο 1-4 επί του Αστέρα, ενώ δύο βαθμούς πίσω του είναι ο Αίας που κέρδισε τον Πρωτεσίλαο 2-1 σε ματς θρίλερ, το οποίο είχε και τα απρόοπτά του. Εύκολα ο Ρήγας σάρωσε με 6-0 τον Διαγόρα, ενώ νίκη τετράδας πανηγύρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού, με το 1-4 επί της Αγχιάλου. Ρεπό έκαναν οι Μυρμιδόνες.

Αστέρας-Πύρασος 1-4
Μετά το απαιτητικό παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Ρήγα, ο προπονητής του Πυράσου Γιάννης Σιαμέτης έκανε εκτεταμένο ροτέισον στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στο γήπεδο του Ριζομύλου. Έτσι, άφησε εκτός τους Κεφαλά, Δημητριάδη, Παπαδόπουλο, Αγιασιώτη, Οικονόμου, καθώς και τον τιμωρημένο Ζάχο.
Όμως οι αντικαταστάτες τους τα πήγαν περίφημα και ο Πύρασος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 1-4 και να πανηγυρίσει την έβδομη φετινή του νίκη που τον διατήρησε στην 1η θέση του 2ου ομίλου.
Οι Αγχιαλίτες ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους και είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχαν και τα τέσσερα τέρματά τους στο α’ μέρος. Στο 20’ ο Γιάννης Αραπίτσας άνοιξε το σκορ με σουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραγιώργος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 0-2. Στο 32’ ο Ρακής σημείωσε το 0-3 με κεφαλιά και στο 38’ ο Αραπίτσας σκόραρε ξανά για το 0-4. Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στην επανάληψη, όταν στο 54’ ο Χαλιμούρδας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με μακρινό σουτ (1-4).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ξανθάς, Παππάς, Δούμος, Λουφόπουλος, Π. Αποστολίδης, Χαλκίδης (78’ Κ. Σεσκλιώτης), Τσάμης (78’ Μακρονάσιος), Ξηρομερίτης, Δ. Αποστολίδης (46’ Βέργος), Χαλιμούρδας, Σταΐδης (70’ Πρίντζος).
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τάσος, Μιχόπουλος, Αλμασίδης, Ρακής (62’ Σταντσούρης), Φλώρος, Μπούτλας, Γ. Αραπίτσας (55’ Γάτος), Ζενούνης (55’ Θεοδωρόπουλος), Βλάχος, Νίνος (62’ Κοσμάς), Καραγιώργος (68’ Καραδήμας).

Αίας-Πρωτεσίλαος 2-1
«Χιτσκοκικό» φινάλε στον Πλάτανο, με τον τυπικά γηπεδούχο Αίαντα να επικρατεί 2-1 του Πρωτεσιλάου, με γκολ του Θανάση Κατσαβριά στο 90’. Στο ματς αυτό δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού όταν οι ομάδες έφτασαν στο γήπεδο το βρήκαν κλειδωμένο. Μέχρι και ο δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος κλήθηκε και μετά από παρέμβασή του άνοιξαν τα αποδυτήρια.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αίας προηγήθηκε στο 38’ με σουτ του Χειλά στο αριστερό «παραθυράκι», αλλά στο 75’ ο Αλαμάνης Ι ισοφάρισε με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ. Η πλάστιγγα της νίκης έγειρε υπέρ των «κιτρινόμαυρων» στο 90’, όταν ο Θ. Κατσαβριάς πέτυχε το 2-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ.
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Χουλιαράς, Γ. Ξηροκώστας, Τσάμης (46’ Μακανίκας), Πλαβός, Βούλγαρης (65’ Τσόγκας), Χειλάς (91’ Γκιόκα), Μπιρτσάι, Αλ. Αραπίτσας (91’ Κωστούλας), Θ. Κατσαβριάς (94’ Χριστέλος), Ράπτης.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Χασιώτης, Τσαούσης, Χολέβας, Λεϊμονής, Αλαμάνης Ι, Σούδης, Κλίντον, Αλαμάνης ΙΙ, Παπαδόπουλος, Αλντίν (70’ Καλτσάς).

Ρήγας-Διαγόρας 6-0
Μετά από δύο παιχνίδια που είχε μείνει «άσφαιρος» ο Ρήγας Φεραίος ξέσπασε στον Διαγόρα, τον οποίο συνέτριψε με 6-0. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο για τους Βελεστινιώτες που άνοιξαν το σκορ στο 21’ μετά από σέντρα του Βαΐόπουλου και κεφαλιά του Δ. Αγροκώστα. Στο 27’ ο Γάρος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0, ενώ στο 36’ ο Δίντσης σημείωσε το 3-0 με κοντινό πλασέ.
Στο 54’ ο Καραγιάννης έκανε την ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Γάρο, με τον αρχηγό του Ρήγα να μην δυσκολεύεται να κάνει το 4-0, ενώ στο 67’ ο Γάρος έφτασε στο χατ-τρικ (5-0) εκμεταλλευόμενος ασίστ του Τζινιέρη. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 78’ ο Πάσχος. Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με τους Δ. Αγροκώστα, Γ. Αγροκώστα και Φούκη. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Πιτσιώρη που έφυγε από τη ζωή.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Παπαδανιήλ, Δίντσης (56’ Τζινιέρης), Φιλοσόγλου, Χότζα, Σουγκάρης (56’ Φούκης), Γ. Αγροκώστας, Βαϊόπουλος (46’ Καραγιάννης), Γάρος (70’ Κίτσιος), Δ. Αγροκώστας (46’ Χασάπης), Πάσχος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βλαχόπουλος, Μεϊντάνης (64’ Ντόντος), Κ. Καραπλιάγγος (26’ Παπαϊωάννου), Κουζιώκας, Ακρίβος (6’ λ. τρ. Κωνσταντίνου), Γκαμαλέτσος, Π. Ντάφος (64’ Λουφόπουλος), Σεγδίτσας, Μπόλκας, Σπ. Καραπλιάγκος, Τζέκα (64’ Βλάχος).

Αγχίαλος-Γ.Σ. Αλμυρού 1-4
Νίκη… τετράδας για τον Γ.Σ. Αλμυρού που πλέον γίνεται το φαβορί για μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Κώστα Ρέππου κέρδισε εκτός έδρας την Αγχίαλο με 4-1 και πλέον βρίσκεται στο +6 από τον Πρωτεσίλαο και στο +8 από τη χθεσινή του αντίπαλο. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Αλμυρού ο Κοντοβάς με δύο γκολ και ο Χριστοφορίδης με ένα τέρμα και δύο ασίστ.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εκρηκτική αρχή στο ματς εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τα λάθη των Αγχιαλιτών. Έτσι, στο 5’ ο Χριστοφορίδης έκανε το γύρισμα και ο Κοντοβάς με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1, ενώ στο 10’ ο Κοντοβάς διπλασίασε τα τέρματά του με απευθείας εκτέλεση φάουλ (0-2). Στο 36’ ο Χριστοφορίδης επιχείρησε σέντρα-σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-3.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού οι προσπάθειες των Κάρρου (37’) και Νούσια (39’) δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για την Αγχίαλο. Πάντως, στο 62’ έγινε το 1-3 μετά από προσπάθεια του Κάρρου και αφού η μπάλα βρήκε και στον Αράπη, προτού βρεθεί εντός της εστίας, αλλά στο 68’ ο Χριστοφορίδης έδωσε την ασίστ στον Κλουκουτάρα, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-4.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σαματάς, Ζητούδης (75’ Γεωργακόπουλος), Προβιάς, Μαγιόγλου, Λάζογλου, Λάμπρου, Νούσιας (85’ Μουχαρέμ), Δημακόπουλος (70’ Ζαφειρίου), Κάρρος, Κόντρα, Σίμος (46’ Κόκκαλης).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Καρακασίδης, Νικογιάννης (70’ Μπουκόρος), Τσαγιαννίδης (85’ Μπαράκου), Αράπης, Τσιάτσιος, Τσάμης, Χριστοφορίδης (85’ Πάλας), Γκάμπας (70’ Ζαντιώτης), Κλουκουτάρας, Κοντοβάς, Δήμας (65’ Δρόσος).

Share
Ετικέτες: Α’ ΕΠΣΘ

Πρόσφατα άρθρα

ΔΥΠΑ: Πάνω από 4.600 έκαναν διακοπές τον Μάρτιο με voucher κοινωνικού τουρισμού

Συνολικά 4.628 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας στο…

1 Απριλίου 2024

Σεμινάρια από την Ι.Σ.Α.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου

Η Ι.Σ.Α.Ε.Κ.(πρώην Δ.Ι.Ε.Κ) Δήμου Βόλου, θα υλοποιήσει τον Γ’ κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων σχετικά με τις…

1 Απριλίου 2024

Έπαυσε η δίωξη για βιασμό στον Στηβ Μιλάτο

Ανακλήθηκε η μήνυση για βιασμό που είχε υποβάλει η Αγγλίδα τουρίστρια κατά του influencer Στηβ Μιλάτος. Το αίτημα…

1 Απριλίου 2024

Μις Υφήλιος: Η Σαουδική Αραβία θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στα καλλιστεία

Η Σαουδική Αραβία θα συμμετάσχει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στον παγκόσμιο διαγωνισμό…

1 Απριλίου 2024

Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής “SketchUp Party”, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

  Αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 μία νέα δημιουργική, εκπαιδευτική πρόταση από το Πάρκο…

1 Απριλίου 2024

Πραγματογνώμονες Συλλόγου «Τέμπη» σε Μητσοτάκη: Έχουμε βρει τις αποδείξεις του εγκλήματος

Μπορεί το Μαξίμου να θέλει να αφήσει πίσω του το θέμα των Τεμπών και τις…

1 Απριλίου 2024