Κατηγορίες: Παραπολιτικά

Όλα, για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο

Το γεγονός ότι ο Μ. Πατσιαντάς δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση για το εάν επιθυμεί να είναι υποψήφιος με το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η αιτία που “αφιόνισε” τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Ν. Χαυτούρα. Η επίθεση του Ν. Χαυτούρα στον Μ. Πατσιαντά έχει ως “φόντο” αποκλειστικά και μόνο τις βουλευτικές εκλογές. Ο Ν. Χαυτούρας κατηγόρησε τον Μ. Πατσιαντά ότι προσπαθεί να στήσει “μαγαζί” στη Νομαρχιακή, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών και δήλωσε ότι στην ουσία διοικεί με “κομματάρχη” έναν συνάδελφό του γιατρό, εννοώντας τον Α. Δούρα. Όλες οι καταγγελίες του Ν. Χαυτούρα απέναντι στον εικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχαν να κάνουν τόσο με την αντιπολίτευση στο δήμο, όσο με τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Αμφισβήτησε ακόμα και το γεγονός ότι ο Μ. Πατσιαντάς είναι αριστερός!
Ο Ν. Χαυτούρας αποπέμπεται από την παράταξη, σύμφωνα με τον επικεφαλής γιατί δεν έχει καμία ταύτιση με τις αρχές και τις αξίες της και επειδή κανένας δεν επιθυμεί να έχει στο “εσωτερικό της δούρειο ίππο του Α. Μπέου”.
Η παράταξη θα συνεδριάσει για να αποφασίσει και τυπικά την αποπομπή του, σύμφωνα με τον Καλλικράτη, σε λίγες ημέρες.
Στη χθεσινή συνεδρίαση της παράταξης, όπου αποφασίστηκε ότι τα μέλη καμία επαφή και σχέση δεν επιθυμούν να έχουν με τον Ν. Χαυτούρα, επισημάνθηκε από στελέχη ότι κάθε κίνηση του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου στόχο είχε και έχει την ένταξή του σε κάποιο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Για την ιστορία πάντως, στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση έθεσε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Σκοτινιώτη.
Το 2012 που γινόταν ο τρελός χαμός με το μνημόνιο, ο Ν. Χαυτούρας είχε πιάσει στασίδι στο ΠΑΣΟΚ για να τον περιλάβουν στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Παλιές καραβάνες οι ΠΑΣΟΚοι, έχουν δει Χαυτούρες και Χαυτούρες τα μάτια τους, επόμενο ήταν να μην τον προτιμήσουν. Δεν το ΄βαλε όμως κάτω και γρήγορα βρήκε καταφύγιο στον φιλόξενο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα έφτασε να κατηγορεί τον Μ. Πατσιαντά ότι έχει υποστείλει τη σημαία απέναντι στη «μνημονιακή παράταξη του Σκοτινιώτη».
Τι άλλο μένει να ακούσουμε, τι άλλο μένει να πράξει κανείς για μια βουλευτική καρέκλα.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή Μεθέορτος Θεοφανίων (video)

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για αυτή…

7 Ιανουαρίου 2024

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ ήταν τα εξής: Α’ ΕΠΣΘ…

6 Ιανουαρίου 2024

Καταγγέλλει παίκτη του Ολυμπιακού ότι γρονθοκόπησε τον προπονητή ο Α.Ο. Σκιάθου

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Α.Ο. Σκιάθου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση…

6 Ιανουαρίου 2024

Ισοπαλία σοκ του Ολυμπιακού με την Σκιάθο (1-1)

Με αποτέλεσμα σοκ άρχισε το 2024 ο Ολυμπιακός, καθώς παραχώρησε 1-1 στην Σκιάθο για την…

6 Ιανουαρίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Φθιώτιδα: Άγνωστοι μπήκαν σε ελαιοπερίβολο και έκλεψαν όλες τις ελιές

Αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε 58χρονος που επισκέφθηκε το ελαιοπερίβολό του σε περιοχή της…

6 Ιανουαρίου 2024

Καθαγιασμός των υδάτων στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου – Κων. Καραγεωργίου: Γιορτάζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε

Με λαμπρότητα και παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα σε περιοχές του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου…

6 Ιανουαρίου 2024