Ελλάδα

Οι μακάβριες αναζητήσεις του 32χρονου και το SMS παραδοχής που έστειλε στην αδερφή του μετά την δολοφονία της Αναστάζια

Συνομιλίες στις οποίες παραδέχεται ότι σκότωσε την 27χρονη Αναστάζια στην Κω έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, καθώς η έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr από το κινητό του 32χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακτήσουν μηνύματα που τον «καίνε», καθώς ο ίδιος ακόμη και τώρα δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Ο δράστης την νύχτα που σκότωσε την άτυχη Αναστάζια επικοινώνησε με συγγενείς του που ζουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία και τη Γερμανία. Αναζητώντας την έξοδο διαφυγής του φέρεται, με βάση τις ίδιες πηγές, να αποκάλυψε στην αδελφή του, που ζει στην Ιταλία ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα και της είπε χαρακτηριστικά μέσω μηνυμάτων ότι «πρέπει γρήγορα να φύγω και να εξαφανίσω το πτώμα». Για Ιταλία, άλλωστε, θα έφευγε την ημέρα που τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Οι μακάβριες αναζητήσεις στο διαδίκτυο
Από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων βρέθηκαν και επίμαχες αναζητήσεις, όπως «πώς εξαφανίζω ένα πτώμα», ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ότι εδώ και πολλούς μήνες ο 32χρονος αφιέρωνε ώρες για να βλέπει σκληρές σκηνές βιασμών μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

Είναι χαρακτηριστικές οι αναζητήσεις βιασμών τόσο με θύματα γυναίκες, όσο και με θύματα άνδρες, ενώ με τις ώρες έβλεπε παράλληλα σκληρό πορνό.

Όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το