Τοπικά

«Όχι» στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και από τον Αγροτικό Σύλλογο Αλμυρού – Σούρπης

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για την εκδήλωση που προγραμματίζει η Χρυσή Αυγή την ερχόμενη Κυριακή στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού. Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης καταγγέλλει την παρουσία στελεχών της Χρυσής Αυγής στην πόλη και καλεί τα μέλη του να κηρύξουν τους χρυσαυγίτες ανεπιθύμητους στον Αλμυρό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου προς τα μέλη του:

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας! Καταγγέλλουμε την παρουσία των στελεχών της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλου και Λαγού στην πόλη του Αλμυρού την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.
Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Οι εγκληματίες της χρυσής αυγής τέσσερα χρόνια μετά την ενέδρα θανάτου που επιχείρησαν σε πρωτοπόρους εργαζομένους και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Παίρνουν μάλιστα θάρρος από την στάση ανοχής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων (που φτάνουν μέχρι και στο ξέπλυμα τους πολλές φορές), και προσπαθούν να ξεμυτίσουν πάλι από τα λαγούμια που είναι κρυμμένοι.
Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να κρύψουν το εγκληματικό τους πρόσωπο και να φορέσουν τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος, ενώ δεν διστάζουν να υποκριθούν τους αντισυστημικούς και να το παίξουν ακόμη και θύματα.
Αυτά σε εμάς δεν πιάνουν.
Η πατρίδα μας είναι γεμάτη τόπους μαρτυρίου, ολοκαυτωμάτων από τη ναζιστική φασιστική θηριωδία. Οι αγρότες και τα άλλα λαϊκή στρώματα δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παρουσιαστεί ο ναζισμός σαν “μια ακόμα ιδεολογία” και η Χρυσή Αυγή ως “ένα ακόμα κοινοβουλευτικό κόμμα”. Είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που αιματοκύλισαν τους λαούς, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.
Αποτελεί θράσος και υποκρισία να εμφανίζονται ως “πατριώτες” και να υψώνουν την ελληνική σημαία με τους αγκυλωτούς σταυρούς στα χέρια.
Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στους απόγονους των συνεργατών των ΝΑΖΙ τους σημερινούς νεοΝΑΖΙ από το να τους ξερνάει στον απόπατο ο ίδιος ο κλάδος. Αυτή πρέπει να είναι η αντιμετώπισή τους, η τύχη που τους πρέπει σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονία.
Ούτε στον Αλμυρό Ούτε Πουθενά, Μπλόκο στους Φασίστες σε κάθε γειτονιά. Να μην βρίσκουν σπιθαμή να σταθούν.

Συνάδελφοι,

Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες. Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η διαπλοκή της με εργολάβους, με εφοπλιστές, με βρώμικους κύκλους, με μαφιόζους και εγκληματικά κυκλώματα, η διαπλοκή της με τον σάπιο κρατικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής, δεν είναι τυχαία γεγονότα. Ανάλογα έδρασαν όλες οι ναζιστικές – φασιστικές συμμορίες σε όλο τον κόσμο. Όπως οι ναζιστές σφαγείς του Χίτλερ, όπως οι φασίστες δολοφόνοι του Μουσολίνι. Οι φασίστες χρυσαυγίτες οργανώνονται και εκπαιδεύονται για να δρουν ενάντια στο λαό, στη νεολαία και τους αγώνες τους.

Οι σάπιες ναζιστικές ιδέες τους εκφράζονται μόνο με εγκληματικές ενέργειες. Γιατί έχουν ως θεωρία το ρατσισμό και καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους εργαζόμενους, ανάμεσα στους λαούς.

Είναι αντικομμουνιστές, γιατί μισούν το εργατικό – λαϊκό κίνημα που παλεύει ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα. Γιατί υπερασπίζονται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει για νόμο το κέρδος όπως κι αν βγαίνει, που έχει για ιδανικό το “ο θάνατός σου η ζωή μου”.
Επιτίθενται σε εργάτες, μετανάστες και Ελληνες, γιατί υπερασπίζονται τα αφεντικά, την εξουσία τους και τα κέρδη τους, ενώ την ίδια ώρα εκμεταλλεύονταν και οι ίδιοι μετανάστες. Γιατί είναι το ακραίο πρόσωπο του βάρβαρου και σάπιου συστήματος. Είναι τα μαντρόσκυλα των εκμεταλλευτών που τα αμολάνε και τα μαζεύουν ανάλογα πως τους βολεύει.
Το Διοικητικό συμβούλιο.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βασίλης Καρράς: Μέχρι αργά το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα – Καταφθάνουν πούλμαν με θαυμαστές του

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η…

26 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: «Λύγισε» η σύζυγος του Βασίλη Καρρά με τα τραγούδια στο τέλος της κηδείας – Δείτε βίντεο

Χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτησαν σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου τον Βασίλη Καρρά στον ναό της Αγίας Σοφίας…

26 Δεκεμβρίου 2023

Πέντε νεκροί, μεταξύ αυτών ένας ανήλικος, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενώνα – video

Τραγικός είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε ξενώνα στη Ρουμανία,…

26 Δεκεμβρίου 2023

Ταξίδι στη χρόνο: Οι άνθρωποι στον Νότιο Πόλο διασχίζουν και τις 24 ζώνες ώρας την ημέρα των Χριστουγέννων!

Οι άνθρωποι που ζουν στον Νότιο Πόλο έχουν βρει έναν μοναδικό τρόπο να περνούν τον…

26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Στην εξόδιο ακολουθία του τραγουδιστή ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Τον αγάπησε όλη η Ελλάδα» (βίντεο)

Σε λαϊκό προσκύνημα έχει τεθεί σήμερα- μέχρι αργά το βράδυ- η σορός του Βασίλη Καρρά,…

26 Δεκεμβρίου 2023

Σε φυλακή στην Αρκτική ο Αλεξέι Ναβάλνι – Τα πλάνα στα social media

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Αλεξέι Ναβάλνι τη Δευτέρα (25/12), ο φυλακισμένος πολιτικός της ρωσικής αντιπολίτευσης…

26 Δεκεμβρίου 2023