Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός Βόλου αποκτά Αργεντινό επιθετικό και παίκτη δανεικό από την ΑΕΛ

Τη φανέλα της ΑΕΛ πρόβαλε πρόσφατα ο Μπρούνο Μπαράνκο, καθώς οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν στις 21 Δεκεμβρίου 2020 τη συμφωνία τους για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Στη συνέχεια, έκαναν γνωστό πως η συμφωνία ακυρώθηκε «λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιο του, από την αρχική συμφωνηθείσα», όπως ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
Ο 23χρονος μίλησε για τα όσα συνέβησαν και εξήγησε πως η μετακίνησή του στην ΑΕΛ δεν ολοκληρώθηκε για άλλους λόγους.

«Είμαι ευγνώμων στον κ. Κούγια για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στην πρώτη κατηγορία, όμως η συμφωνία δεν πραγματοποιήθηκε επειδή το συμβόλαιό μου δεν εστάλη στον μάνατζέρ μου Μαρσέλο Φερέιρα στην Αργεντινή. Προσπάθησα να το εξηγήσω στον κύριο Κούγια», σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και για την επόμενη ημέρα. «Ξέρω πως η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα και ήταν μία ευκαιρία για μένα να συνεχίσω εκεί. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι επίσης μία μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος εδώ. Θα δώσω το 100% που μπορώ ώστε να ανέβουμε κατηγορία».
Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα ο Μπρούνο Μπαράνκο: «Θα συζητήσουμε ποιοι θα είναι οι κανόνες και αν θα συνεχίσει στην ομάδα. Γιατί εμείς πάνω από όλα θέλουμε στον Ολυμπιακό να έχουμε παίκτες προσωπικότητες, καλούς χαρακτήρες και να τηρούμε ότι λέμε».

Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ
Σον Ολυμπιακό περιμένουν να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις και στη συνέχεια να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, η διοίκηση ασχολείται και με τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός, όπως ήδη έχει γράψει η «Θ», έχει κλείσει Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως σέντερ φορ, όσο και στα άκρα. Είναι ενεργός ποδοσφαιριστής, καθώς το πρωτάθλημα στην Αργεντινή ολοκληρώθηκε χθες. Άμεσα ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στο Βόλο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει με την ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει από τους «βυσσινί» έναν ποδοσφαιριστή, ως δανεικό. Πρόκειται για νεαρό και εξελίξιμο παίκτη, ο οποίος είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα. Πέρα από το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα προπονείται κανονικά με την ΑΕΛ, έχει αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Από εκεί και πέρα, θα αποχωρήσει από την ομάδα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, καθώς και ένας πιο έμπειρος παίκτης, ο οποίος άμεσα θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Βέβαια, ανάλογα με τις ανάγκες που θα υπάρξουν θα γίνουν και οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις. Ήδη η τεχνική ηγεσία έχει πλήρη εικόνα για τους παίκτες της ομάδας, όπως και η διοίκηση και μετά από συζήτηση που θα υπάρξει, θα παρθούν και οι αποφάσεις.

Αίτημα για ομαδικές προπονήσεις
Στο μεταξύ, τρέχουν οι εξελίξεις και για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Η άμεση επιστροφή στη δράση αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα της διοργανώτριας μετά τα θετικά νέα για τη Σούπερ Λιγκ 2.
To υγειονομικό πρωτόκολλο είναι έτοιμο και σήμερα Δευτέρα θα σταλεί αίτημα στις αρμόδιες αρχές για άμεση έναρξη των ομαδικών προπονήσεων στη Φούτμπολ Λιγκ. Στόχος των ομάδων είναι να επανέρθουν στις προπονήσεις στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και στα τέλη του ίδιου μήνα να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Αν θα υπάρξουν αλλαγές στην προκήρυξη, (υπάρχει σκέψη για την κατάργηση των πλέι οφ και πλέι άουτ), κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό το βεβαιότητα. Θα εξαρτηθεί από το πότε θα γίνει η σέντρα στη Φούτμπολ Λιγκ κι αν το πρωτάθλημα θα μπορεί να ολοκληρωθεί στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.
H ενημέρωση της διοργανώτριας έχει ως εξής: «Εις απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων, ενημερώνουμε πως η Διοργανώτρια έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Φούμπολ Λιγκ.

Μετά την σύσκεψη με τις 20 ΠΑΕ-μέλη μας και την δέσμευση εκείνων ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν κατά γράμμα στις οδηγίες της Πολιτείας, η Υγειονομική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα αποσταλεί στις αρμόδιες αρχές την Δευτέρα, μαζί με την σχετική αίτηση για έναρξη προπονήσεων της Φούτμπολ Λιγκ».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αλεξανδρούπολη: Καταδικάστηκε ο καθηγητής για παρενόχληση μαθήτριας

Ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας…

30 Μαΐου 2024

Κυψέλη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 4χρονης και της 76χρονης προγιαγιάς της

Η περιπέτεια της Αμαρίσα Μεϊντάνι, 4 ετών, και της προγιαγιάς της, Έσμα Μεϊντάνι, 76 ετών,…

30 Μαΐου 2024

Δημοσκόπηση ProRata: Ανατροπή – Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής

Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό καταγράφει η πανελλαδική δημοσκόπηση της ProRata, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία…

30 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Μπάζωναν επί τρεις μέρες στα Τέμπη και έκρυψαν τη συνάντηση – Γνώριζε ο Μητσοτάκης;

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μπάζωμα στα Τέμπη και τη μυστική συνάντηση που…

30 Μαΐου 2024

Η Φινλανδία «έσπασε το φράγμα» των 25 βαθμών κελσίου και έχει… καύσωνα

Νέο ρεκόρ «έσπασε» η Φινλανδία τον μήνα Μάιο, ξεπερνώντας το επίσημο όριο του καύσωνα στη…

30 Μαΐου 2024

Ξαφνικό μπουρίνι έπληξε τα Ιωάννινα – Διεκόπη η κυκλοφορία σε δρόμο λόγω συσσώρευσης υδάτων

Μικρή σε διάρκεια αλλά μεγάλη σε ένταση ήταν η κακοκαιρία που ξέσπασε σήμερα Πέμπτη, κατά…

30 Μαΐου 2024