Τοπικά

Ο Μητσοτάκης έκανε «έκπληξη» σε αγρότες στα Φάρσαλα – Τα γέλια και οι selfies 

Στο νομό Λαρίσης βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά την περιοδεία του συνομίλησε με κατοίκους και αγρότες της περιοχής, οι οποίοι έμειναν άναυδοι όταν τον συνάντησαν ξαφνικά μπροστά τους!

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα, οι αγρότες του κάμπου έμειναν για μερικά λεπτά σαστισμένοι στη θέα του πρωθυπουργού, με τον ίδιο να τους πλησιάζει για να τους χαιρετήσει από κοντά. Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι… καθιερωμένες selfie.

Μάλιστα, μια από τις εικόνες που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι αυτή που ο πρωθυπουργός χαιρετά έναν κτηνοτρόφο που βρίσκεται πάνω σε άλογο και έχει μια χαλαρή κουβέντα μαζί του για τα προβλήματα του κλάδου.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει το «παρών» στον αγιασμό του νέου δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι, το οποίο φτιάχτηκε από την αρχή μετά τον καταστροφικό σεισμό του Μαρτίου.

O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία απρόσμενη συνάντηση με έναν 83χρονο κτηνοτρόφο της περιοχής, με τον οποίο κουβέντιασαν για το νέο σχολείο, τα… γελάδια, αλλά και τις τελευταίες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για τον κτηνοτροφικό κλάδο. «Με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;» τον ρώτησε ο κ. Μητσοτάκης και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, σημείωσε ότι από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, «αν και -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας», είπε από την πλευρά του ο κτηνοτρόφος, δίνοντας και τα «διαπιστευτήριά» του: «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».

Στον διάλογο που είχαν, ο έφιππος Ντάλτον ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γεννήθηκε το 1938, την ίδια χρονιά που χτίστηκε και το σχολείο στο Δαμάσι.

«Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», τού είπε ο Πρωθυπουργός, με εκείνον να του απαντά: «Αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην Ιστορία».

Πηγή: iefimerida

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δεύτερο «κατηγορώ» κατά της Κομισιόν – Ευρωβουλευτές την κατηγορούν ότι «χρηματοδοτεί δικτάτορες»

Για «χρηματοδότηση δικτατόρων» κατηγορούν την Κομισιόν ευρωβουλευτές, οι οποίοι υποστηρίζουν πως τα 150 εκατομμύρια ευρώ…

13 Μαρτίου 2024

Τιμές «φωτιά» στο σαρακοστιανό τραπέζι – Ο «αλµυρός» ο χαλβάς και η… πρωταθλήτρια ταραμοσαλάτα

Η περίοδος της Σαρακοστής φέτος σηματοδοτείται από αυξημένες τιμές σε παραδοσιακά εδέσματα ενώ οι προσφορές…

13 Μαρτίου 2024

Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος Τσίπρα για τις εταιρείες εξωτερικού

«Ο νόμος (Τσίπρα) για τις εταιρείες εξωτερικού ήταν λάθος» είπε στο Mega o πρόεδρος του…

13 Μαρτίου 2024

Σεπόλια: Αντιδράσεις κομμάτων για την εισαγγελική πρόταση – «Είναι απαράδεκτη»

Tην πρόταση της εισαγγελέως, η οποία ζήτησε την αθώωση λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για…

13 Μαρτίου 2024

Μητσοτάκης σε εκδήλωση για ΤΕΚΑ: Να σπάσουμε την προκατάληψη “σύνταξη δεν με αφορά ή δεν θα πάρω”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στην εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τα δύο…

13 Μαρτίου 2024

Έκθεση ΟΗΕ: Το χάσμα μεγάλωσε μετά την πανδημία ανάμεσα στις πλούσιες και τις φτωχές χώρες

Η ανθρωπότητα επανήλθε στο επίπεδο ανάπτυξης που είχε πριν από την πανδημία, όμως το ρεκόρ…

13 Μαρτίου 2024