Πολιτισμός

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) στο Βόλο!

μαραβέγιας αφίσα

Ο Κωστής Μαραβέγιας κλείνει την καλοκαιρινή του περιοδεία με μια συναυλία που θα δώσει στ Βόλο στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο της Ν. Ιωνίας. Μετά από τις δύο sold out συναυλίες του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα, έρχεται για μια ανεπανάληπτη βραδιά με τη γνώριμη πλέον ενέργειά του και το θερμό του χαρακτήρα, για μια ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους, μια πολύ ανεβαστική διάθεση!
Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και πολλά από όσα είπε στις δυο ξεχωριστές βραδιές πέρσι το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με μοναδικό τρόπο με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο).
Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο στα Χομπίστες μπαρ, Ελέφαντας καφέ, βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, και Δίαυλος. Η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 10 ευρώ στην προπώληση και αφού εξαντληθούν στα 12 ευρώ, όσο και στο ταμείο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το