Τοπικά

Ο ΕΟΣ Βόλου αντιδρά στη διάνοιξη πίστας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Την αντίδρασή του για τη διάνοιξη πίστας εκφράζει σε ανάρτησή του στο Facebo0k ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Βόλου.  Όπως αναφέρει, έτσι δεν μπορεί να γίνει πλήρη χρήση όλων των πιστών του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου.

Ωστόσο, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου κ. Γιώργος Καλτσογιάννης σε δήλωσή του αναφέρει:
“Οι μεγάλες καταστροφές που έχουν προκληθεί στο οδικό κύκλωμα Πηλίου, από Ξουρίχτι μέχρι και Πουρί, για τις οποίες έχουμε άμεση εικόνα μετά και την επιτόπια αυτοψία μας, επέβαλαν, κατόπιν απόφασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την επαναλειτουργία του δρόμου Χάνια-Κισσός, ώστε να είναι ασφαλής η μετάβαση των κατοίκων, των επισκεπτών και των επαγγελματιών στους προορισμούς τους.
Σε αυτές τις έκτακτες καταστάσεις που έχουν προκληθεί λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών και τα οποία σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις είναι πολύ πιθανόν να συνεχιστούν, άμεση προτεραιότητα έχει η διασφάλιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας των ανθρώπων.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου μπορεί να λειτουργήσει κατ’ εξαίρεση με το άνω τμήμα του που δεν επηρεάζεται από την διέλευση των οχημάτων στο δρόμο Χάνια-Κισσός”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το