Παραπολιτικά

Ο Δήμος Βόλου δίνει 18.600 Ε για ….επανασχεδίαση ιστοσελίδας !

Με το εξωφρενικό ποσό των 18.600 ευρώ θα ανανεώσει ο Δήμος Βόλου την ιστοσελίδα του. Το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος, το FBI, δεν έχουν διαθέσει τόσα χρήματα…
Η δουλειά δόθηκε με απευθείας ανάθεση για την «Επανασχεδίαση της κεντρικής διαδικτυακής πύλης (portal) του Δήμου Βόλου (dimosvolos.gr)». Όπως αναφέρει η απόφαση, εγκρίνουμε τη μελέτη (τεχνική περιγραφή-ενδεικτικό προϋπολογισμό) της εργασίας, όπως συντάχθηκε και υπογράφηκε από τη Δ/νση Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης & Νέων Τεχνολογιών. Αναθέτουμε την εκτέλεση της εργασίας «Επανασχεδίαση της κεντρικής διαδικτυακής πύλης (portal) του Δήμου Βόλου (dimosvolos.gr)», στην επιχείρηση «Β. Στεφανάκης και ΣΙΑ Ο.Ε.» «έναντι του ποσού των 18.600€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)». Τα λόγια είναι περιττά. Οι άνθρωποι είναι απερίγραπτοι και η αντιπολίτευση θα «κυνηγήσει» αυτή την εξωφρενική απόφαση σε κάθε θεσμικό όργανο.
Για την ιστορία ο άνθρωπος που θέλουν να δώσουν 18.600 ευρώ με απευθείας ανάθεση είναι ο ίδιος που είχε μισθώσει από τον Δήμο τον ΙΣΑΛΟ, και στη συνέχεια ζήτησε την υποκατάστασή του, στο συμφωνητικό μισθώσεως, από την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΣΑΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ». Πόσο δούλεμα «ρίχνουν» τελικά σε αυτή την πόλη! Βεβαίως, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το ζητάει και ο οργανισμός της!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το