Τοπικά

Ο Αργ. Κοπάνας στην βασιλόπιτα των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ: “Προχωράμε μαζί με συνεργασία, με συνεννόηση και με κοινούς στόχους”

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ της ΔΕΥΑΜΒ παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Επιχείρησης Αργύρης Κοπάνας.
Ο Αργύρης Κοπάνας αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου Μίλτο Καλόγηρο “για την υποδοχή, που του επιφύλαξαν από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του,” στην ομιλία του προς τους εργαζομένους τόνισε μεταξύ αλλων τα εξής:
“Στην μεγάλη προσπάθεια για την εύρυθμη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία της ΔΕΥΑΜΒ, καθημερινά καταθέτετε τον καλύτερο σας εαυτό, την τεχνογνωσία σας, την εμπειρία σας, τις ικανότητές σας, την δουλειά σας”.

“Αυτή η ΔΕΥΑΜΒ με αυτό το προσωπικό, με όλους εσάς, δεν μπορεί παρά να είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα”, είπε ο Αργύρης Κοπάνας, καταχειροκροτούμενος από τους εργαζομένους και συμπλήρωσε λέγοντας “αυτό ισχυρίζομαι, αυτό υποστηρίζω, αυτός είναι ο δικός μου στόχος, να είμαστε πρότυπο για όλη την Ελλάδα”.
“Όποιος δεν αναγνωρίζει την σημαντική δουλειά που γίνεται στην ΔΕΥΑΜΒ, γιατί η ΔΕΥΑΜΒ είναι πρωτίστως οι εργαζόμενοι της, θα μας βρίσκει απεναντί του” υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος για να συνεχίσει λέγοντας ” θα προχωρήσουμε μαζι με συνεργασία, με συνεννόηση, με κοινή στόχευση για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υπηρεσιών, που παρέχουμε στους συνδημότες μας”. Όλοι μαζί προχωράμε σαν μία οικογένεια, την οικογένεια της ΔΕΥΑΜΒ με μπροστάρη τον Δήμαρχό μας, Αχιλλέα Μπέο”.
Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” η αντιπρόεδρος, Δέσποινα Κοτογλου, ο πρώην πρόεδρος και αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γιώργος Τόρης, ο γενικός διευθυντής, Δημήτρης Κουτσιφέλης, η πρώην δημοτική σύμβουλος, Σοφία Χάλαρη και δεκάδες εργαζόμενοι.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το