Ελλάδα

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Καρκινοπαθής καταγγέλλει βιαιοπραγίες όταν παραπονέθηκε για το φαγητό

Σωματική επίθεση κατήγγειλε ότι δέχθηκε καρκινοπαθής, όταν παραπονέθηκε για την ποιότητα του φαγητού στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος Άνθρωπος», όπου και είχε πάει για να λάβει βοήθεια.

Η γυναίκα, είχε επισκεφτεί την κοινωνική κουζίνα μετά από επέμβαση μαστεκτομής, στην οποία είχε υποβληθεί. «Ήμουνα καρκινοπαθής. Μου είχανε κόψει το στήθος. Λέω είχα κάνει μαστεκτομή. Είχα στεναχώρια. Δεν ήθελα να γυρίσω στη Λειβαδιά για να μη με δούνε έτσι. Αισθανόμουν σαν ανάπηρη. Πώς να στο πω. Ε και μου είπε μια φίλη μου ηθοποιός ‘πάμε στον ”Άλλο Άνθρωπο” να φάμε’ μου λέει. Πήγα, λοιπόν, στον Άλλον Άνθρωπο», είπε μιλώντας στο MEGA.

Όπως περιέγραψε μόλις έφτασαν στο Μεταξουργείο όπου στεγάζεται «Ο Άλλος Άνθρωπος» κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα και διαπίστωσε ότι η τροφοαποθήκη τους ήταν γεμάτη τρόφιμα. Ωστόσο, το φαγητό που τους σέρβιραν ήταν φτωχό.

«Άσχετη τελείως εγώ και μου δίνουν ένα κλειστό φαγητό να φάω. Το ανοίγω και έχω κάνει και μαγείρεμα παλιότερα στη Γερμανία. Τι να δω; Νερόβραστες πέννες, ούτε καν καμένες, με δύο μπαχάρια, όπως σας τα λέω, δύο μπαχάρια μαύρα. Και μια καυτερή πιπεριά. Λέω Παναγία μου τι φαγητό είναι αυτό; Τι να κάνω και εγώ τώρα. Επειδή με έβλεπε και ο κόσμος και έβλεπα και τους άλλους να τρώνε το έφαγα, αλλά κατευθείαν πήγα στη γωνία και το έκανα εμετό. Μιλάμε ‘έσπασε’ το στομάχι μου κατευθείαν», είπε χαρακτηριστικά.

Διαμαρτυρία στους υπεύθυνους – Κάποιος την κλώτσησε
Τελικά, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στους υπεύθυνους, ωστόσο, αυτοί αντέδρασαν κατηγορώντας τη για αχαριστία και μάλιστα, κάποιος την κλώτσησε. «Και γύρισα πίσω και άρχισα να τους βρίζω τόσο τρισάθλια. Με πιάσανε τόσα νεύρα. Και άρχισα να λέω ό,τι σου λέω. Είστε γεμάτοι από κάτω και δίνετε… να φάει ο κόσμος. Και δεν ντρέπεστε λίγο και τα λοιπά. Και με αρχίσανε στις κλωτσιές, στην αρχή ένας άγνωστος, χοντρός. Ναι, ναι, με χτύπησε. Μετά ούρλιαζε αυτός διώξτε τη από εδώ. Με έσπρωχνε και ήταν και μια ξανθιά. Λοιπόν, και ούρλιαζε και αυτήν ότι είμαι αχάριστη και κάτι τέτοια. Τέλος, πάντων εγώ τους έφτυσα κιόλας και έφυγα. Ο χοντρός με χτύπησε κλωτσιές. Αυτός που είναι ο ‘Άλλος Άνθρωπος’ με έσπρωχνε, γιατί εγώ είχα πάρα πολλά νεύρα. Όταν με πιάνουν, με πιάνουν πολλά νεύρα. Μου ερχότανε σαν αδικία, όχι ότι εγώ δεν έχω αμαρτίες. Τέλος πάντων, μου ερχότανε μεγάλη αδικία. Και πήγαινα όλο προς τα πάνω τους. Πώς να το πω. Και αυτή η ξανθιά φώναζε διώξτε την. Και αυτός ο ‘Άλλος Άνθρωπος’ με έσπρωξε».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Άναψαν τα «αίματα» σε εκδήλωση του ΠΙΣ παρουσία Φλωρίδη – Βαρτζόπουλου

Φουντώνουν οι διαμαρτυρίες των υγειονομικών για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας με τις παρεμβάσεις να πληθαίνουν.…

12 Μαρτίου 2024

«Όχι» στη μετατροπή της Μαγνησίας και της Λάρισας σε «Σούδα» της Κεντρικής Ελλάδας

Ένα μεγάλο «όχι» στη μετατροπή της Μαγνησίας και της Λάρισας σε «Σούδα» της κεντρικής Ελλάδας…

12 Μαρτίου 2024

Οδηγός λεωφορείου τράβηξε χειρόφρενο επειδή επιβάτης μιλούσε δυνατά – «Έφτασα στα όριά μου»

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ όταν οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και άφησε το…

12 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Ξαδέλφια σκοτώθηκαν στο ίδιο σημείο με διαφορά 7 ετών

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια στην Κρήτη που θρήνησε στην άσφαλτο,…

12 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Συμπληρωματική μήνυση ζητώντας να αποδοθεί σε όσους θεωρούν ότι εμπλέκονται στην τραγωδία, το κακούργημα της…

12 Μαρτίου 2024

Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου» στη νέα φυλακή Δράμας

Μετά από παράκληση του διευθυντή και της κοινωνικής υπηρεσίας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Δράμας, το διοικητικό…

12 Μαρτίου 2024