Τοπικά

Ο Αχιλλέας Μπέος στα εγκαίνια του νέου ασανσέρ που κατασκεύασε ο Δήμος Βόλου στο 6ο Γυμνάσιο – video

Εγκαινιάστηκε το νέο ασανσέρ που κατασκεύασε ο Δήμος Βόλου στο 6ο Γυμνάσιο για τις ανάγκες του μικρού Αντώνη. Ο Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Παιδείας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιούλη Μποντού Τοκαλή και Μιχάλη Καπουρνιώτη, βρέθηκε στη σχολική μονάδα, συνομίλησε με τον μικρό Αντώνη, τους υπόλοιπους μαθητές αλλά και με τους εκπαιδευτικούς για αυτό το νέο έργο.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Βόλου εισήλθε στο ασανσέρ μαζί με τον μικρό Αντώνη προκειμένου να ελέγξει τη λειτουργικότητα του, ενώ απευθυνόμενος στο παιδί τον ρώτησε εάν μπορεί να το χρησιμοποιεί, με τον μικρό Αντώνη να απαντά καταφατικά.

Σε ανάρτησή του ο κ. Μπέος αναφέρει:

Καταπολεμώντας το τέρας της γραφειοκρατίας κατορθώσαμε επιτέλους να ικανοποιήσουμε το δικαίωμα του μικρού μας φίλου, του Αντώνη, να έχει άνετη πρόσβαση στην αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου του, στο 6ο Γυμνάσιο, όπως όλα τα άλλα παιδιά.

Το ασανσέρ που απαιτούνταν ολοκληρώθηκε, μαζί το δοκιμάσαμε και διαπιστώσαμε ότι είναι απόλυτα λειτουργικό. Σαν μικρή αποζημίωση στο φίλο μας για την καθυστέρηση του υποσχέθηκα μια φανέλα του Φώτη Ιωαννίδη, υπογεγραμμένη από τον ίδιο, όπως μου ζήτησε.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το