Αθλητισμός

Νιόπλιας: Αφύσικο τόσα ματς σε 30 ημέρες

Τη δυσαρέσκειά του για τους πολλούς αγώνες που έδωσε ο Λεβαδειακός μέσα σ’ έναν μήνα εξέφρασε ο Νίκος Νιόπλιας. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV ο προπονητής της ομάδας της Βοιωτίας:

«Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο κι αυτό δεν μου έχει ξανατύχει. Το λέω γιατί είναι αφύσικο να παίξουμε σε 30 ημέρες εννέα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί «κόλλησαν» οι δύο αγώνες κυπέλλου λόγω της πλημμύρας, ενώ έγιναν και ενστάσεις για το Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έτσι μπήκαμε μέσα στον Νοέμβριο και αρχίσαμε τα ματς με Ηρακλή, Αιολικό, την Τετάρτη με Μακεδονικό, την Κυριακή πήγαμε στην Καρδίτσα, την Τετάρτη παίξαμε με τη Λαμία, τη Δευτέρα με τη Λάρισα. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και τα ταξίδια που πάμε, όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη, όπου θέλουμε πέντε με έξι ώρες.

Επιπλέον οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε έχουν το 15ήμερο ρεπό, όπως έχουν όλες στον όμιλό μας, γιατί δεν παίζει ο Αλμωπός, που έφυγε από το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει κι ένα κενό.

Για εμάς ήταν εξοντωτικό και βλέπετε ότι προσπαθούμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής. Παρόλα αυτά έχω καλούς παίκτες, έχουμε καλή ομάδα και τα παιδιά ανταπεξήλθαν πάρα πολύ καλά.

Μην ξεχνάτε ότι είμαι έξι μήνες εδώ (σ.σ. στον Λεβαδειακό) και λαθέψαμε μόνο σ’ ένα ματς στην Καρδίτσα. Αυτό έγινε λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, τα οποία έφεραν κούραση και τραυματισμούς. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Νίκας, ο Λιάγκας, ο Ντεντάκης, ο Κουιρουκίδης, που έμειναν έξω, αλλά ήμασταν καλά.

Έχουμε παίκτες που διαθέτουν ενέργεια, γιατί κάναμε πολύ καλή προπόνηση το καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, γιατί οι περισσότερες ομάδες έλεγαν ότι το πρωτάθλημα θα αργήσει να αρχίσει, αλλά εμείς είχαμε πολύ καλή εκκίνηση στην προετοιμασία.

Έχουμε καλή ομάδα και δεν μου λέει κάτι το 1-1. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Βλέπετε ότι τα ντέρμπι σ’ αυτή την κατηγορία είναι δύσκολα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες. Αν περάσουμε, τότε θα είναι γεμάτος και ο Ιανουάριος. Το σίγουρο είναι ότι δεν σταματάμε. Θα σταματήσουμε να παίζουμε μετά τις 17 Δεκεμβρίου, γιατί είναι οι γιορτές και μετά έχουμε το ρεπό, ενώ οι άλλοι θα παίζουν.

Είναι πολύ περίεργο και δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Και πάλι όμως είμαστε καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την ομάδα, όσο και από το προπονητικό τιμ που έχουμε και απ’ όλους γενικότερα».

Share
Ετικέτες: Νίκος Νιόπλιας

Πρόσφατα άρθρα

Κασσελάκης: Άμεσα μέτρα €3,2 δισ. για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Άμεσα μέτρα ύψους 3,2δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας περιλαμβάνουν οι προτάσεις του Στέφανου…

12 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Ξανθόπουλος

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία διαδραματίζονται στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι, όπου τα ξημερώματα έχασε…

12 Μαρτίου 2024

Νέα ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο δράστης

Νέο ομοφοβικό επεισόδιο σημειώθηκε, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου. Συγκεκριμένα, έγινε…

12 Μαρτίου 2024

Απογευματινά χειρουργεία: Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες επεμβάσεις και το σχόλιο Γεωργιάδη

Από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία…

12 Μαρτίου 2024

Γερμανία: Κρίσιμη δίκη για το ακροδεξιό AfD λίγο πριν τις εκλογές

Δεκαπέντε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, πάνω από 270 φάκελοι, 100 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και μια διαδικασία που…

12 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την χτυπούσε μπροστά στο παιδί τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το θύμα της επίθεσης…

12 Μαρτίου 2024