Αθλητισμός

Νικηφόρα πρεμιέρα των Μικτών ΕΠΣΘ σε βάρος της Καρδίτσας

Πρεμιέρα είχαμε χθες στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ με τα συγκροτήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας να υποδέχονται στο Βασδέκειο την ΕΠΣ Καρδίτσας για τον 6ο όμιλο. Η Κ14 πανηγύρισε εμφατική νίκη με 4-1, ενώ η Κ16 κέρδισε 3-2 με ανατροπή από 0-2. Πιο αναλυτικά:

 

Θεσσαλία-Καρδίτσα (Κ14) 4-1 

Με το… δεξί μπήκε το πρωτάθλημα η Κ14 της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Το συγκρότημα του Γιώργου Καλλιακούδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε δίκαια στο 4-1 επί της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 4’ άνοιξαν το σκορ μετά από μπαλιά του Αναστασίου και προβολή του Πανταζή, ενώ στο 11’ έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Σαρακατσάνου, ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Ρουσμένης. Στο 19’ ο Αναστασίου έκανε μία ωραία ατομική προσπάθεια και ολοκλήρωσε ο ίδιος τη φάση για το 3-0. Στο 39’ η ΕΠΣΘ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Χονδροδίνης που ανέλαβε την εκτέλεση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα οι Καρδιτσιώτες μείωσαν σε 3-1 με το πλασέ του Χ. Μπαλάφα. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 77’ με μία ακόμη ατομική προσπάθεια και γκολ του Αναστασίου.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Κ14): Τζατζάκης Αλεξανδρίδης, Πακλατζής, Σαρακατσάνος, Πατακιούτας, Λαγιόκαπας, Αναστασίου, Χονδροδίνης, Πανταζής, Πάτρας, Ρουσμένης. Χρηστιμοποιήθηκαν και οι Ρομποτός, Γεωργούλας, Φλιτρής, Καραδήμας, Ντιμπέλι.

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κ14): Βακουφτσής, Γ. Μπαλάφας, Γιαννόπουλος, Σιαφάκας, Σιαμπαλιώτης, Μπούτας,  Σιώκης, Ζήσης, Τσιαμούρας, Λέτσιος, Χ. Μπαλάφας.

Επαιξαν και οι Στάθης, Μιχαλόπουλος, Νταούτας, Παπαγεωργίου, Τζιουβάρας.

 

Θεσσαλία-Καρδίτσα (Κ16) 3-2

Η Κ16 της ΕΠΣ Καρδίτσας προηγήθηκε 0-2 χθες το μεσημέρι στο Βασδέκειο, αλλά η αντίστοιχη της ΕΠΣ Θεσσαλίας έκανε φοβερή ανατροπή και πανηγύρισε τη νίκη με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Μπαλατσούκα και εννέα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κολοκύθα.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 38’ μείωσαν με τον Κορέντη, ενώ στο 60’ ο Μαυρουδής έφερε το ματς στα ίσα γράφοντας το 2-2. Το νικητήριο γκολ για την ΕΠΣΘ σημειώθηκε στο 80’ με προβολή του Δαγγούλη, με τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου να διαμορφώνει το τελικό 3-2 και να αποδεικνύεται «χρυσή αλλαγή» για τον προπονητή του.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Κ16): Καναλιώτης, Παναγιώτου, Βελετζάκος, Βάιος, Σταμπουλής, Αυλογιάρης, Μπόλλας, Μπιλιτσάκης, Μαυρουδής, Μπουντούρης, Κορέντης. Αγωνίστηκαν και οι Κουτρουμπέλιας, Τασσιός, Παπαδούλης, Κουρτέσης, Δαγγούλης.

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κ16): Καρακώστας, Γκουτσόπουλος, Παπαστολόπουλος, Τσιάπουλας, Μπουτζιωρής, Μελισσάς, Ταράτσαλος, Κολοκύθας, Μιχάλης, Μπαλατσούκας, Γκβελεσιάνης. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Πούλιος, Κατσαρός, Τσίριζας, Τσίλας, Μπέκος.

* Διαιτητής και των δύο αγώνων ήταν ο Κωνσταντίνος Δημεράς με βοηθούς τους Δημήτρη Διχρή και Γιάννη Βαλιώτη της ΕΠΣ Λάρισας.

Share
Ετικέτες: ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΘ

Πρόσφατα άρθρα

Πρωτιά σε διαγωνισμό για 1ο ΓΕΛ Βόλου – Μαθητές μεγιστοποιούν τα κέρδη εικονικής εταιρείας

Το επιχειρηματικό τους ταλέντο δείχνουν τέσσερις μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βόλου που κατάφεραν στο πλαίσιο…

12 Μαρτίου 2024

Αρνητική πρωτιά της Θεσσαλίας για το bullying

Ιδιαίτερα αυξημένα εμφανίζονται τα περιστατικά εκφοβισμού στην Ελλάδα: 1 στα 3 παιδιά δηλώνει ότι έχει…

12 Μαρτίου 2024

Βιωματικά εργαστήρια για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Η 6η Μαρτίου έχει οριστεί ως πανελλήνια ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού. Με…

12 Μαρτίου 2024

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου στο ξενοδοχείο «Φίλιππος»

  Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, μαθητές και μαθήτριες της Γ ’Λυκείου του 1ου ΕΠΑ.Λ.…

12 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Ανησυχία για τη δημόσια υγεία – Συνοικία γέμισε ποντίκια

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει τους τελευταίους στην πόλη της Λάρισας και ειδικά στη συνοικία της…

12 Μαρτίου 2024

«Πάμε σαν άλλοτε» από την Εστία «Ίωνες»

  Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες» παρουσιάζει την εκδήλωση «Πάμε σαν άλλοτε»…

12 Μαρτίου 2024