Αθλητισμός

Νίκη ψυχολογίας για τον Ολυμπιακό Β. το “διπλό” στην Έδεσσα

Με την… πλάτη στον τοίχο έπαιζε ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό. Μετά την ήττα από την Ελασσόνα στον Αλμυρό οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί στην προτελευταία θέση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και η νίκη ήταν μονόδρομος στο ματς της Έδεσσας.

Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη έδειξαν χαρακτήρα, πήραν ένα υπέρ πολύτιμο «τρίποντο», με τα χαμόγελα να επιστρέφουν και πάλι στην ομάδα.

Τι κι αν δεν αγωνίστηκαν δύο από τους βασικούς παίκτες της ομάδας και από τους καλύτερους του Ολυμπιακού, οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Μάρκος Διαμαντόπουλος; Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με αποφασιστικότητα στην Έδεσσα, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, ακολούθησαν πιστά το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας και έφυγαν με το «διπλό» απέναντι σε μια ομάδα που είχε μόλις μία ήττα σε επτά παιχνίδια.

Σημείωσαν πρώτη φορά δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (έφτασαν τα έξι στο πρωτάθλημα), άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος και σημείωσαν την πρώτη νίκη μακριά από τον Βόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Η νίκη αυτή δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό απλά να… αναπνεύσει βαθμολογικά, να φτάσει τους εννέα βαθμούς και να βρεθεί στην 9η θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Καστοριά, τον Χανιώτη και την ΑΕΠ Κοζάνης. Ήρθε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να ατενίζουν, πλέον, με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Η νίκη αυτή αναμένεται να επιδράσει θετικά και στην ψυχολογία των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι θα πρέπει να «χτίσουν» ένα σερί νικών, προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Δωτιέα Αγιάς και θα πρέπει πάση θυσία να πάρει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, που θα του δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσει κι άλλο τη θέση του στη βαθμολογία.

Κόντρα στον Εδεσσαϊκό ο Ολυμπιακός πήρε γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων, αξιοποιώντας αυτή τη φορά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και πήρε το “τρίποντο”.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αύξηση

Αυξημένο σε σχέση με τον Ιανουάριο 2024 το ποσοστό ανεργίας του Φεβρουαρίου 2024, σύμφωνα με…

2 Απριλίου 2024

Επιστημονική εκδήλωση για την αέρια ρύπανση στον Βόλο

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Αέρια ρύπανση στην πόλη του Βόλου – Επιπτώσεις στην υγεία –…

2 Απριλίου 2024

Βυθοκόρηση

Η άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου χθες στον Βόλο γεννά μια αισιοδοξία για την νέα τουριστική…

2 Απριλίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – «Δεν μου είχε πει τίποτα»

Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης - θύματος της φρικτής γυναικοκτονίας που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους,…

2 Απριλίου 2024

Ικανοποίηση

Οι πληρότητες για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου πήγαν πολύ καλά και οι ξενοδόχοι είναι…

2 Απριλίου 2024

SOS από ΕΟΦ για συμπλήρωμα διατροφής: Περιέχει τοξική ουσία που προκαλεί θάνατο

Συναγερμό σήμανε ο ΕΟΦ για το προϊόν DNP Dinitrophenol 250mg caps, το οποίο περιέχει την…

2 Απριλίου 2024