Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – «Δεν μου είχε πει τίποτα»

Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – θύματος της φρικτής γυναικοκτονίας που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους, χθες βράδυ. Η μια 28χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 39χρονο πρώην σύντροφο της έξω από το αστυνομικό τμήμα, και ενώ η ίδια είχε καταφύγει εκεί φοβούμενη για τη ζωή της.

«Το παιδί μου ήταν ένας άγγελος, ζούσε με αυτό το απόβρασμα, έναν τεμπέλη που τον τάιζε» είπε στο STAR λέγοντας πως η κόρη του δεν του είχε πει ποτέ τον εφιάλτη που ζούσε δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. «Ήξερε ότι θα τον σκότωνα εγώ, μου είχε εκμυστηρευθεί κάποια πράγματα η μητέρα της αλλά όσες φορές την πίεσα να μου μιλήσει, δεν μου είχε πει τίποτα», είπε συντετριμμένος ο πατέρας της Κυριακής.

Η γιαγιά της κοπέλας, που είχε σπουδάσει παιδαγωγικά και ήθελε να ασχοληθεί με τα παιδιά ενώ είπε πως η Κυριακή, δεν μιλούσε για την προσωπική της ζωή. Είχε δει κάποιες φορές τον δολοφόνο της κοπέλας – «δεν μου άρεσε πολύ, είχα ακούσει ότι έπαιρνε ναρκωτικά και πολλές φορές τη χτυπούσε», είπε κλαίγοντας για την εγγονή της.

Η Κυριακή έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου τους λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων εκεί που απευθύνθηκε για να ζητήσει βοήθεια και προστασία από τον 39χρονο δράστη. Η 28χρονη δέχθηκε τα μαχαιρώματα την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης.

Το χρονικό
Σημειώνεται ότι η 28χρονη είδε χθες βράδυ τον 39χρονο πρώην σύντροφο της και δράστη έξω από το σπίτι της. Αμέσως πήγε με έναν φίλο της στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Ανάργυρων για να τον καταγγείλει. Φεύγοντας ο 39χρονος που της είστε στήσει καρτέρι, της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε θανάσιμα κατά την έξοδό της από το αστυνομικό τμήμα, μπροστά στα μάτια του φίλου της και των αστυνομικών.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει ενώ ο φίλος της ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Σε εκείνο το σημείο ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Πηγή: Έθνος

Share
Ετικέτες: 28χρονηΠατέρας

Πρόσφατα άρθρα

Ικανοποίηση

Οι πληρότητες για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου πήγαν πολύ καλά και οι ξενοδόχοι είναι…

2 Απριλίου 2024

SOS από ΕΟΦ για συμπλήρωμα διατροφής: Περιέχει τοξική ουσία που προκαλεί θάνατο

Συναγερμό σήμανε ο ΕΟΦ για το προϊόν DNP Dinitrophenol 250mg caps, το οποίο περιέχει την…

2 Απριλίου 2024

Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση λόγω μεταφοράς σκόνης από τη Σαχάρα

Η Αντιπεριφέρεια Υγείας και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Tμήμα Δημόσιας…

2 Απριλίου 2024

Επιμορφώσεις σε εκπαιδευτικούς από το Κέντρο Πρόληψης “Πρόταση Ζωής”

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» που…

2 Απριλίου 2024

Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ηλία Μίχο…

2 Απριλίου 2024

Παρελθόν

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Left.gr ο οποίος μετατρέπεται σε forum διαλόγου για την…

2 Απριλίου 2024