Αθλητισμός

Νίκη με καλή εμφάνιση θέλει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με Ιωνικό

Την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου στο αυριανό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της Φούτμπολ Λιγκ Ιωνικό, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο γήπεδο της Νεάπολης.
Όλοι στην ομάδα έχουν κατανοήσει τη σπουδαιότητα του αυριανού αγώνα κι αν θέλει ο Ολυμπιακός να παραμείνει σε τροχιά ανόδου και να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή, θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι. Αν συμβεί αυτό, το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου θα πλησιάσει στον έναν πόντο τον Ιωνικό στη βαθμολογία και θα ελπίζει σε στραβοπατήματα των ομάδων που βρίσκονται ψηλότερα από τους «ερυθρόλευκους» στην κατηγορία. Ο έτερος πρωτοπόρος, ΑΟ Τρίκαλα, αγωνίζεται σήμερα στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, η Ιεράπετρα παίζει την Κυριακή με τη Βέροια στην Κρήτη, ενώ η Καβάλα αγωνίζεται στη Ρόδο με τον Ιάλυσο.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, κοιτάζουν αποκλειστικά το δικό τους παιχνίδι με τον Ιωνικό και πως θα κάμψουν την αντίσταση μιας ομάδας που μετρά τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και η οποία έχει να ηττηθεί από το ματς της 4ης αγωνιστικής από την Καλαμάτα εκτός έδρας με 1-0. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με έξι γκολ παθητικό, από τα οποία τα δύο τέρματα τα δέχθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Διαγόρα στη νίκη που σημείωσε (με ανατροπή) με 3-2.
Να τονίσουμε, πως ο Ιωνικός πρόσφατα, στις 5 Νοεμβρίου, αντιμετώπισε στο ίδιο γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι, τη Νίκη, την οποία και νίκησε με 2-1.

Ο αγωνιστικός τομέας
Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο Ιμπάν Ράντι δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα. Ο έμπειρος επιθετικός κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Σε καλή κατάσταση δείχνει ο Θανάσης Δεινόπαπας, καθώς προπονείται εδώ και μέρες με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα κρίνει αν ο έμπειρος επιθετικός συμπεριληφθεί στην αποστολή, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τη Νίκη, αν και ίσως δούμε μία αλλαγή στην ενδεκάδα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι, με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται αν δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys καλούν τα μέλη τους, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας να κάνουν το γήπεδο… καμίνι, στηρίζοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Στο μεταξύ, έξι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είδαν την κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τη Νίκη, με την Φούτμπολ Λιγκ να δημοσιεύει το ποινολόγιο της 8ης αγωνιστικής. Για τον Αντώνη Τσιάρα η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ήταν η 5η (θυμίζουμε πως την ποινή της μιας αγωνιστικής από την συμπλήρωση τεσσάρων καρτών ο δυναμικός μέσος θα την εκτίσει στο ματς με το Αιγάλεω). Ο Στέλιος Πόζογλου αντίκρυσε την 3η κάρτα φέτος, ο Νίκος Μπουτζίκος 2η κάρτα φέτος, ενώ για τους Βασίλη Κουτσιανικούλη, Κλεβί Κόλα και Μάρκο Ντούνη ήταν πρώτη φετινή κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα.
Επίσης, βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, επιβλήθηκε χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Μέγαρα κρυβόταν ο 24χρονος Ρομά που ξυλοκόπησε τον 4χρονο

Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον καταυλισμό Ρομά, στα Μέγαρα, ήταν τον κρησφύγετο του 24χρονου ο οποίος…

19 Ιανουαρίου 2024

Επεισόδια στου Ρέντη: Στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία ο 18χρονος

Στην Ανακρίτρια Πειραιά για συμπληρωματική απολογία οδηγήθηκε ο 18χρονος που συνελήφθη για τον θανάσιμο τραυματισμό…

19 Ιανουαρίου 2024

Αρχίζει επίσημα το 2024 με την κοπή πίτας για τον ΣΔΥ Βόλου

Το 2024 ξεκινά και επίσημα για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, με την κοπή πίτας…

19 Ιανουαρίου 2024

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Αγιον Ορος μετά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, μετά τη νοσηλεία που είχε στο ψυχιατρικό ίδρυμα…

19 Ιανουαρίου 2024

28 συλλήψεις τον Δεκέμβριο από λιμενικούς της 4Ης ΠΕΔΙΛΣ

Κατά το μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2023 από τις Λιμενικές Αρχές υπαγωγής 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.: α) Συνελήφθησαν συνολικά…

19 Ιανουαρίου 2024

Στοχεύουν στην πρόκριση Βόλος και Νίκη στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Πόλο παίδων

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος πόλο Παίδων (Κ15) ρίχνονται το Σαββατοκύριακο ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση και η…

19 Ιανουαρίου 2024