Τοπικά

Νέος στόχος ο “Ιππόκαμπος” για τη δημοτική αρχή Βόλου-Τους κατηγορούν επειδή διαμαρτύρονται για την “αφιλόξενη” πόλη

Νέο μέτωπο με τον Σύλλογο ΑμεΑ “Ιππόκαμπος” ανοίγει η δημοτική αρχή γιατί προγραμματίστηκε διαμαρτυρία για την ανελεύθερη μετακίνησε στην πόλη των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Γίνεται προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μπέλλο τον οποίο κατηγορούν για μικροπολιτικά παιχνίδια. Η ανακοίνωση:

“Με έκπληξη, δυσάρεστη, πληροφορηθήκαμε την πρόθεση του κ. Πέτρου Μπέλου, προέδρου του συλλόγου «Ιππόκαμπος» και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη Σκοτινιώτη, να ηγηθεί «άφωνης διαμαρτυρίας» συμπολιτών – ΑμΕΑ, διαμαρτυρόμενος ότι δήθεν η Δημοτική Αρχή λειτουργεί ρατσιστικά και δεν εγκαθιστά ειδικά παιχνίδια στις παιδικές χαρές, που κατασκευάζει και παραδίδει προς χρήση στα παιδιά της πόλης μας, για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Αφού υπογραμμίσουμε ότι ο κ. Μπέλος ήταν γνώστης της πρόθεσης της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην κατασκευή παιδικής χαράς αποκλειστικά για παιδιά με προβλήματα στην περιοχή του πάρκου του Αναύρου, παρά ταύτα δεν αντέτεινε κάποια άλλη πρόταση, όπως αυτή που τώρα διατυπώνει, και που φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την κάνουμε αποδεκτή. Αντί, λοιπόν, μιας αποκλειστικής, για ΑμΕΑ, παιδικής χαράς, θα προχωρήσουμε σε τροποποιήσεις και προσθήκες σε όλες τις υπάρχουσες και αυτές που θα κατασκευαστούν σύντομα. Τόσο απλά.
Ασφαλώς βέβαια και δεν τρομάξαμε από τις μικροπολιτικές, σε κάθε περίπτωση, μεθοδεύσεις του κ. Μπέλου, που είναι πασίδηλο από ποιον υποκινούνται, και θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς όλους ότι η Δημοτική Αρχή δεν πορεύεται με διακρίσεις και αποκλεισμούς και είναι αρωγός κάθε κοινωνικής τάξης, ανάλογα με τις υπάρχουσες δυνατότητες.
Είναι, δε, εύλογο να δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία και εντονότερο ενδιαφέρον για όλους εκείνους που η κατάστασή τους το απαιτεί. Ασφαλώς και δεν θα «τιμωρήσουμε» το σύνολο των συγκεκριμένων συμπολιτών μας για τις κουτοπόνηρες, μικροπολιτικές πρακτικές του προέδρου τους, που άλλωστε ήταν και το σήμα κατατεθέν του καθεστώτος που υπηρέτησε, πάντα εν αφωνία, παρά τις ελλείψεις και την εγκατάλειψη…”

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μήνυμα Ισραήλ στη Χάγη: Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε

Ο Μπένι Γκαντς, μέλος του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ, δήλωσε ότι το Ισραήλ θα…

24 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: «Θάψτε με, θέλω να πεθάνω» φώναζε μία εκ των κατηγορουμένων εφοριακών μετά την απολογία της

«Θάψτε με, θέλω να πεθάνω» φώναξε μια εκ των κατηγορουμένων εφοριακών στη Χαλκίδα, μετά την…

24 Μαΐου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα – Μάθε πού ψηφίζεις

Στη διάθεση των πολιτών βρίσκονται πλέον τα επικαιροποιημένα στοιχεία της ψηφιακής πλατφόρμας του υπουργείου Εσωτερικών με το πού ψηφίζουν…

24 Μαΐου 2024

Σοκ από τον θάνατο 46χρονου στη Ν.Ιωνία

Σοκ από τον θάνατο 46χρονου επιχειρηματία στη Ν.Ιωνία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 46χρονος…

24 Μαΐου 2024

Σον Κίνγκστον: Συνελήφθη για κλοπή τηλεόρασης

Συνελήφθη στην Καλιφόρνια ο γνωστός Αμερικανός ράπερ, Σον Κίνγκστον, λίγες ώρες μετά την έφοδο της…

24 Μαΐου 2024

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Ενάντια στη δημιουργία αιολικών πάρκων στο Πήλιο

Το Ψήφισμα διαμαρτυρίας της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτιστικών Φορέων Κεραμιδίου-Κερασιάς και Καναλίων ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών…

24 Μαΐου 2024