Κόσμος

Σον Κίνγκστον: Συνελήφθη για κλοπή τηλεόρασης

Συνελήφθη στην Καλιφόρνια ο γνωστός Αμερικανός ράπερ, Σον Κίνγκστον, λίγες ώρες μετά την έφοδο της αστυνομίας στην έπαυλή του στη Φλόριντα, όπου συνελήφθη και η μητέρα του, πιθανώς για την κλοπή μιας τηλεόρασης με ισχυρό ηχοσύστημα.

Ο Σον Κίνγκστον τέθηκε υπό κράτηση στο Φορτ Έργουιν της νότιας Καλιφόρνια με κατηγορίες για απάτη και κλοπή, βάσει εντάλματος της Φλόριντα, ανακοίνωσε η αστυνομία της τελευταίας πολιτείας. Σε προηγούμενη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κίνγκστον δήλωσε ότι οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει πλήρως τον χειρισμό της υπόθεσης.

Η έφοδος της αστυνομίας της Φλόριντα είχε ως στόχο μια κατοικία κοντά στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στην οποία ο τραγουδιστής διέμενε, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα του Φεβρουαρίου, αναφέρει το BBC. Αποδώθηκαν, επίσης, εντάλματα έρευνας στο ακίνητο, ενώ σε εκείνη τη φάση ο ράπερ και η μητέρα του είχαν συλληφθεί. Η έρευνα παραμένει ενεργή.

Αν και η αστυνομία εθεάθη να απομακρύνει ορισμένα αντικείμενα από το σπίτι, παραμένει ασαφές εάν η σύλληψη πράγματι συνδέεται με τους ισχυρισμούς της εν λόγω εταιρείας για την τηλεόραση, αν και τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, των οποίων το περιεχόμενο παραθέτει το BBC, και έπειτα από επικοινωνία του ειδησεογραφικού μέσου με την εταιρεία Ver Ver Entertainment, που έκανε τις κατηγορίες σε βάρος του Κίνγκστον, ο ράπερ επικοινώνησε μαζί τους μέσω Instagram τον Σεπτέμβριο του 2023 για να αγοράσει μια «τηλεόραση Colossal 232 ιντσών», με ισχυρό ηχοσύστημα.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο Κίνγκστον ζήτησε από την επιχείρηση να εγκαταστήσει τα προϊόντα με «όσο το δυνατόν μικρότερη προκαταβολή», κάνοντας μάλιστα την πρόταση να κάνει διαφημιστικά βιντεο για αυτούς με τον Justin Bieber, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Μετά την εγκατάσταση, η εταιρεία λέει ότι ο Κίνγκστον δεν κατέβαλε τις υπόλοιπες πληρωμές, με αποτέλεσμα να μηνύσουν για παραβίαση της σύμβασης και απάτη.

Ο Σον Κίνγκστον είναι παγκόσμια γνωστός για επιτυχίες, όπως τα «Beautiful Girls», «Fire Burning» και «Eenie Meenie» με τη συμμετοχή του Justin Bieber.

Πηγή: protothema.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Χωροταξική κατανομή μαθητών/τριών Στ΄ Δημοτικού σε Γυμνάσια της Μαγνησίας

Με έγγραφο του Διευθυντή Β'Βάθμιας Διεύθυνσης ΜΑγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη, αποφασίζεται η κατανομή των μαθητών και…

12 Ιουνίου 2024

Αχ. Μπέος για Αγριά “Μέχρι Παρασκευή παραδίνουμε ολοκληρωμένο το έργο αποκατάστασης στην παραλιακή” – photos – video

Αυτοψία στα έργα της παραλιακής οδού στην Αγριά, που ολοκληρώνονται μέχρι την Παρασκευή, πραγματοποίησε σήμερα…

12 Ιουνίου 2024

Καθηγήτριες λυκείου παραιτήθηκαν αφού τις έπιασαν να στέλνουν μηνύματα σε μαθητή για να κάνουν ομαδικό σεξ

Σε παραίτηση υποχρεώθηκαν δύο καθηγήτριες Λυκείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ αφού τις έπιασαν να προσπαθούν…

12 Ιουνίου 2024

Σταθμευμένα

  Καλοκαιράκι κι αρκετοί οδηγοί, επιλέγουν να σταθμεύουν για λίγο τα οχήματά τους, στην παραλιακή…

12 Ιουνίου 2024

Επιστολή του Επιμελητηρίου για τη λειτουργία εταιρειών που μισθώνουν εργαζομένους χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις

Επιστολή προς την ΟΕΒΕΜ, ΟΕΒΕΜ και Β. Σποράδων και τα Α/θμια Σωματεία απέστειλε το Επιμελητήριο…

12 Ιουνίου 2024

Πανελλαδικές 2024 – Ιστορία, Οικονομία, Φυσική – Σχολιασμός θεμάτων – Φροντιστήρια εν τάξη

  Ιστορία  ΓΕΛ Τα θέματα του μαθήματος της Ιστορίας αναφέρονται σε όλα τα κεφάλαια της…

12 Ιουνίου 2024