Αθλητισμός

Νέα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό με πρωταγωνιστή τον Αχ. Μπέο – Η δημοτική αρχή απειλεί με αναφορά σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή

Επεισοδιακό από κάθε άποψη ήταν το σημερινό παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του ΝΠΣ Βόλος αλλά και όσα συνέβησαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Τα πνεύματα οξύνθηκαν στο 76ο λεπτό όταν κάποιος από τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, ανέβηκε στο πάνω διάζωμα του γηπέδου και σήκωσε πανό μετά το δεύτερο γκολ του ΝΠΣ που έγραφε «Μία πόλη, μία ομάδα» στα χρώματα του ΝΠΣ.
Στο γήπεδο βρισκόταν και ο Αχιλλέας Μπέος μαζί περίπου άλλα 15 άτομα, τα οποία διέθεταν προσκλήσεις, ενώ το πανό προκάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου που αντέδρασαν.
Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε για εννέα λεπτά ενώ φίλαθλοι του Ολυμπιακού κινήθηκαν προς την πλευρά των φιλάθλων του ΝΠΣ και κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Με απόφαση της αστυνομίας ο Αχιλλέας Μπέος και οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν μακριά από τις κερκίδες και το ματς ολοκληρώθηκε με επικράτηση του ΝΠΣ Βόλος με σκορ 0-2 επί του Ολυμπιακού.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Βόλου, μετά τα όσα σημειώθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, επιτέθηκε στον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Γιάννη Τόλια και στον υποδιοικητή Βασίλη Μαρκογιαννάκη.
Τους κατηγόρησε για ανεπάρκεια και κάλεσε τον κ. Τόλια να παραιτηθεί, προειδοποιώντας ότι θα υποβάλει αναφορά εναντίον του στις ανώτερες αρχές.
Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

«Απίστευτα πράγματα σημειώθηκαν σήμερα στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και «Βόλος» ΝΠΣ, από την ανεξέλεγκτη δράση μερικών δεκάδων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και από την μνημειώδη ανεπάρκεια του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας, Γιάννη Τόλια και του υποδιοικητή του Βασίλη Μαρκογιαννάκη, καταγεγραμμένης άλλωστε από τα θλιβερά γεγονότα του τελικού κυπέλλου στην πόλη μας.
Ετσι ο ανεκδιήγητος Διευθυντής, που αν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε κιόλας και όχι να περιμένει τη συνταξιοδότησή του, διαπιστώνοντας ότι αδυνατεί να τηρήσει την τάξη επέλεξε να εκδιώξει από το γήπεδο ποδοσφαιριστές, παράγοντες, γυναίκες και παιδιά και μέλη της Δημοτικής μας Αρχής με την αστεία δικαιολογία ότι ήθελε να τους προστατεύσει.
Αν αφεθεί να συνεχίσει έτσι σε λίγο θα έχουμε και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών μετά τη Δύση του ηλίου από τη μια για να μην κινδυνεύουν οι ίδιοι οι πολίτες και από την άλλη, και κυρίως, μην ενοχλούνται οι παραβάτες και διαταράσσουν και την μακαριότητα του κ. Διευθυντή!
Δυστυχώς μετά από όλα αυτά είμαστε αναγκασμένοι να υποβάλλουμε αναφορά στους προϊσταμένους του κ. Διευθυντή, αφού τέτοια γεγονότα μόνο σε μαύρες περιόδους της χώρας συνέβαιναν και σίγουρα είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν το σωτήριο έτος 2017!»

Σημειώνεται πως τα γκολ για τον ΝΠΣ Βόλος πέτυχαν οι Ηλιόπουλος στο 3ο λεπτό και Γκαρσία στο 73ο λεπτό με πέναλτι.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κασσελάκης: Άμεσα μέτρα €3,2 δισ. για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Άμεσα μέτρα ύψους 3,2δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας περιλαμβάνουν οι προτάσεις του Στέφανου…

12 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Ξανθόπουλος

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία διαδραματίζονται στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι, όπου τα ξημερώματα έχασε…

12 Μαρτίου 2024

Νέα ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο δράστης

Νέο ομοφοβικό επεισόδιο σημειώθηκε, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου. Συγκεκριμένα, έγινε…

12 Μαρτίου 2024

Απογευματινά χειρουργεία: Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες επεμβάσεις και το σχόλιο Γεωργιάδη

Από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία…

12 Μαρτίου 2024

Γερμανία: Κρίσιμη δίκη για το ακροδεξιό AfD λίγο πριν τις εκλογές

Δεκαπέντε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, πάνω από 270 φάκελοι, 100 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και μια διαδικασία που…

12 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την χτυπούσε μπροστά στο παιδί τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το θύμα της επίθεσης…

12 Μαρτίου 2024