Αθλητισμός

Να τελειώσει τη δουλειά θέλει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τα Μετέωρα

Ο Ολυμπιακός Βόλου τα έχει πάει περίφημα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του 4ου ομίλου των μπαράζ και ουσιαστικά βρίσκεται με το ένα… πόδι στη Γ’ Εθνική. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν αύριο στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα και θα προσπαθήσουν τα τελειώσουν τη δουλειά εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την άνοδο.

 

Το αυριανό ματς είναι ντέρμπι κορυφής για τον 4ο όμιλο, αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση με επτά βαθμούς και τα Μετέωρα στη 2η θέση με έξι πόντους. Ωστόσο, η θέση της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Τρικάλων μάλλον είναι πλασματική, αφού οι έξι βαθμοί προήλθαν από το 2-1 επί του αδύναμου ΠΑΟ Κοίλων, αλλά και από τη νίκη στα «χαρτιά» επί του Α.Σ. Νεοχωρίου. Μάλιστα, στην πρεμιέρα τα Μετέωρα είχαν χάσει εντός έδρας από την Ανθούπολη με 3-0, οπότε μία νέα απώλεια βαθμών εντός έδρας από τον Ολυμπιακό μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική.

Φυσικά αυτό δεν ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» που θα παίξουν για τη νίκη, όπως σε όλα τα ματς για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την άνοδο, αφού στη συνέχεια θα έχουν το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κοίλων, ενώ θα πάρουν και τρεις ακόμη πόντους στα «χαρτιά» από τον Α.Σ. Νεοχωρίου.

Το ότι ο Ολυμπιακός παίζει μόνο για τη νίκη φάνηκε και την περασμένη Κυριακή στη Φιλιππούπολη της Λάρισας. Η ισοπαλία με την Ανθούπολη ήταν εξ αρχής ένα καλό αποτέλεσμα, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με Ατρόμητο Παλαμά και Μαλεσίνα. Όμως η βολιώτικη ομάδα δεν έπαιξε για το «Χ». Μετά την ισοφάριση των Λαρισαίων ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κυνήγησε το δεύτερο γκολ. Ήταν μόνιμα στην επίθεση ακόμη και στα λεπτά των καθυστερήσεων με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει ανακουφισμένους τους Λαρισαίους που απέφυγαν την εντός έδρας ήττα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Ολυμπιακού Στέλιος Αρσένος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Κακάμη, ενώ μάλλον δεν θα ρισκάρει να χρησιμοποιήσει τον Οικονόμου μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Μαλεσίνα. Για την ενδεκάδα δεν υπολογίζεται και ο Κούλπας. Ο τελευταίος μπορεί να βρεθεί στην αποστολή αν είναι εξοδούχος από τη σχολή της Δικαστικής Αστυνομίας, αλλά έχοντας χάσει τις προπονήσεις της ομάδας δεν μπορεί να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι και στην Καλαμπάκα αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» οι φίλοι του Ολυμπιακού. Το έχουν κάνει σε όλα τα γήπεδα που έπαιξε φέτος η αγαπημένη τους ομάδα και το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή ώστε να στηρίξουν ηθικά τον Στέλιο Αρσένο και τους ποδοσφαιριστές του.

Εκδήλωση Παλαιμάχων και Γ.Σ. Ερασιτέχνη τη Δευτέρα

Γεμάτη θα είναι η Δευτέρα για τους φίλους του Ολυμπιακού. Στις 16.30 στο ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μνήμης της Ένωσης Παλαιμάχων για 16 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν βρίσκονται πια στη ζωή, ενώ στις 19.00 (και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20.00) θα γίνει στην αίθουσα Forum του ξενοδοχείου Park η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νεκροί 19 προσκυνητές λόγω της αφόρητης ζέστης στο προσκύνημα στη Μέκκα

Τουλάχιστον 14 ιορδανοί και πέντε ιρανοί προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους στη Σαουδική Αραβία στη…

16 Ιουνίου 2024

Συγκλονιστική στιγμή: Πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης σώζει ζευγάρι από πνιγμό στις Μαλδίβες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει συγκλονιστικό βίντεο, όπου ο μεσοεπιθετικός της Αλμερία, Σέρχιο Αρίμπας και…

16 Ιουνίου 2024

Με κατάγματα και τραύμα στη γλώσσα η σύζυγος του δικηγόρου: Το νεύμα στον γιατρό, η κατάσχεση όπλων και η καταγγελία του 2017

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση σύλληψης του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος έχει σχεδόν καθημερινή…

16 Ιουνίου 2024

Σε τροπικές νύχτες οδηγούν οι νέες καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα – Καθηγητής εξηγεί τους κινδύνους για την υγεία

«Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα καιρικά δεδομένα, γιατί όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς νέες…

16 Ιουνίου 2024

Δίωξη για κακούργημα στον 90χρονο για ασέλγεια στην 11χρονη – Τη Δευτέρα αποφασίζεται αν θα προφυλακιστεί

Συνταράσσει την κοινή γνώμη ακόμη μία περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, αυτή του 90χρονου, στη…

16 Ιουνίου 2024

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του ποινικολόγου – Κατασχέθηκαν τα δύο όπλα του

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε…

16 Ιουνίου 2024