Τοπικά

Ν. Δένδιας και Ζ. Μακρή στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος και στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Μαγνησίας

 

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε την πόλη του Βόλου και μαζί με την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο για τα ονομαστήρια του καθώς και για τη συμπλήρωση των είκοσι πέντε ετών της Ποιμαντορίας του.
Οι δύο υπουργοί παρέστησαν, την παραμονή της εορτής, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου τελέστηκε ο Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου και του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, και απέδωσαν τις εγκάρδιες ευχές τους στον Σεβασμιώτατο Ιεράρχη.
Στη συνεχεία, ο κ. Δένδιας και η κα Μακρή παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας.

Η υφυπουργός Παιδείας χαιρέτισε την εκδηλωση ευχαριστώντας τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκο Αθανασάκη και τα τοπικά στελέχη, προλογίζοντας και καλωσορίζοντας τον υπουργό Εξωτερικών στην πόλη του Βόλου και στο βήμα της εκδήλωσης.
Ο κ. Δένδιας ως επίσημος προσκεκλημένος παρέθεσε ομιλία στους φίλους της οργάνωσης κάνοντας απολογισμό του έργου του στο υπουργείο Εξωτερικών με εκτενή αναφορά στην τουρκική προκλητικότητα και την κλιμακούμενη επιθετικότητα κσι ρητορική των γειτόνων απέναντι στην οποία η πολιτική ηγεσία αντιτάσσει ως μόνη απάντηση το Διεθνές Δίκαιο.

Η γιορτή της ΔΕΕΠ Μαγνησίας ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για ενδυνάμωση των σχέσεων και της επικοινωνίας των υπουργών και της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας με τους πυλώνες της, τις τοπικές οργανώσεις και τα στελέχη, με το βλέμμα στις εθνικές εκλογές και στον στόχο του σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στον Βόλο ολοκληρώθηκε με την παράθεση δείπνου, όπου συμμετείχε η υφυπουργός Παιδείας, και εκεί συνεχίστηκε ο εποικοδομητικός διάλογος και η, σε βάθος, συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα και τον προγραμματισμό της παράταξης προς τις κάλπες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το