Παραπολιτικά

Μποναμάς Μπέου στην πόλη και τη θάλασσα “Θ”

Από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ο βιολογικός καθαρισμός υπολειτουργούσε γιατί ο Μπέος με τον Παπαευσταθίου έκαναν πειράματα… Το λύμα οδηγούνταν στον Παγασητικό σε ποσοστό επεξεργασίας μόλις 50%, σύμφωνα με τις δηλώσεις των στελεχών του Βιολογικού, όπως ο Δ. Κουτσιφέλης. Ο οποίος, όταν οι φωστήρες θέλησαν να εφαρμόσουν τη μέθοδο με τα ζουζούνια, που δήθεν θα «έτρωγαν» τη λυματολάσπη, δεν συμφώνησε και κατηγορήθηκε ότι «πατρονάριζε» άλλες εταιρείες… και όχι την εκλεκτή δική τους.

Λάσπη περισσότερη και από τη λυματολάσπη, αλλά αυτό είναι ένα καθημερινό φαινόμενο που το αντιμετωπίζουν όλοι όσοι αντιτίθενται στο καθεστώς Μπέου.

Ο Παγασητικός είναι το πειραματόζωο της Δημοτικής Αρχής και ευτυχώς που είναι χειμώνας και δεν είναι καλοκαίρι για να δημιουργηθεί πρόβλημα με τον τουρισμό, όπως αυτό που προκάλεσαν το Μάιο με την εγκατάλειψη του Βιολογικού. Τώρα βέβαια είναι όλοι θαμπωμένοι από φωτάκια και δεν τους νοιάζει που ο Παγασητικός ήταν «θαμπωμένος» επί ένα μήνα από αυξημένα λύματα.

Αυτό που συνέβη είναι ας πούμε ο μποναμάς του Μπέου στην πόλη και τη θάλασσα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το