Κατηγορίες: Τοπικά

Μπέος σε ιδιώτες: Μην πάρετε μέρος στον διαγωνισμό του Νοσοκομείου-Θέλω εγώ το οικόπεδο

Μήνυμα προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να μη λάβουν μέρος στον διαγωνισμό που προκηρύσσει το Νοσοκομείο για την εκμίσθωση του πάρκινγκ στην 28ης Οκτωβρίου, στέλνει ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, ο οποίος χθες δήλωσε οτι ο δήμος θα συμμετάσχει στον πλειοδοτικό διαγωνισμό δίνοντας προσφορά 70%. Σήμερα, σε μια προσπάθεια να τινάξει στον αέρα τον διαγωνισμό καλεί τους ενδιαφερόμενους εκμεταλλευτές να μην καταθέσουν καν προσφορές και “να επιτρέψουν στο δήμο Βόλου να προχωρήσει σε μια σημαντική υπηρεσία προς τους πολίτες του Βόλου, μη εμπλεκόμενοι σε ένα πλειστηριασμό”. Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Βόλου θέλει να αποκτήσει το οικόπεδο και ο δήμαρχος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Βόλου (ΑΝΕΒΟ) υλοποιώντας τις δεσμεύσεις και τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής του κ. Αχιλλέα Μπέου, που, παρά το πείσμα και τις φαιδρές αντιδράσεις του γνωστού κατεστημένου, συγκλίνουν αποκλειστικά και μόνο στην μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, γνωστοποιεί την απόφασή της να λάβει μέρος στο διαγωνισμό που προκήρυξε η διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, για την εκμετάλλευση του επί των οδών 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) και Ογλ οικοπέδου ως χώρου πάρκινγκ.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου ως πάρκινγκ κρίνεται απαραίτητη για τη διεύρυνση και ενίσχυση των κυκλοφοριακών μέτρων που ήδη έχουν ληφθεί και αναμορφώσει τη μορφή και τη λειτουργία της πόλης και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό για τη λειτουργία και άλλων χώρων στον κεντρικό ιστό της πόλης.

Προς τούτο και με δεδομένη τη μέγιστη κοινωνική ωφέλεια από τη λειτουργία του συγκεκριμένου πάρκινγκ, που αν αποκτηθεί από το Δήμο θα διατεθεί στη χρήση των πολιτώνφρονούμε ότι όλες οι πλευρές (Νοσοκομείο – εκμεταλλευτές) θα επιδείξουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς και θα επιτρέψουν στο Δήμο να προχωρήσει σε μια σημαντική υπηρεσία προς τους πολίτες του Βόλου, μη εμπλεκόμενοι σε ένα πλειστηριασμό που ενδεχομένως να εκτινάξει το μίσθωμα στα ύψη.

Μια τέτοια εξέλιξη απλώς θα επιβάρυνε τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθούν στις αυξημένες τιμές στάθμευσης που προφανώς θα υπάρξουν”

Share
Ετικέτες: Μπέοςνοσοκομείο

Πρόσφατα άρθρα

Κασσελάκης: Άμεσα μέτρα €3,2 δισ. για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Άμεσα μέτρα ύψους 3,2δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας περιλαμβάνουν οι προτάσεις του Στέφανου…

12 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Ξανθόπουλος

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία διαδραματίζονται στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι, όπου τα ξημερώματα έχασε…

12 Μαρτίου 2024

Νέα ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο δράστης

Νέο ομοφοβικό επεισόδιο σημειώθηκε, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου. Συγκεκριμένα, έγινε…

12 Μαρτίου 2024

Απογευματινά χειρουργεία: Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες επεμβάσεις και το σχόλιο Γεωργιάδη

Από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία…

12 Μαρτίου 2024

Γερμανία: Κρίσιμη δίκη για το ακροδεξιό AfD λίγο πριν τις εκλογές

Δεκαπέντε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, πάνω από 270 φάκελοι, 100 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και μια διαδικασία που…

12 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την χτυπούσε μπροστά στο παιδί τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το θύμα της επίθεσης…

12 Μαρτίου 2024