Τοπικά

Μπάνιο στις Αλυκές έκανε ο Αχιλλέας Μπέος – Αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης της παραλίας (video)

Στις Αλυκές βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος που επιθεώρησε τις εργασίες στο μέτωπο των Αλυκών κι έκανε και μπάνιο μαζί με συνεργάτες του. Όπως διαπιστώθηκε αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος της εβδομάδας.

Με την ευκαιρία ο κ. Μπέος και οι συνεργάτες του δίνοντας εμπράκτως την απάντησή τους σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας αμφισβητώντας χωρίς στοιχεία τις αναλύσεις δειγμάτων από διαπιστευμένα εργαστήρια, που έγιναν με εντολές τόσο της Περιφέρειας, όσο και του Δήμου Βόλου, και καταδεικνύουν ότι οι ακτές είναι καθαρές και απολύτως κατάλληλες για χρήση από τους λουόμενους, έκαναν τον πρώτο τους μπάνιο για φέτος.

Ο κ. Μπέος, απαντώντας σε ερώτηση, άσκησε και έντονη κριτική στον πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Χρ. Βενέτη για τη συνεχώς επαναλαμβανόμενη πρόθεση του να προχωρήσει σε δειγματοληψίες, χωρίς ωστόσο να την υλοποιεί μέχρι τώρα επιτείνοντας ένα κλίμα άδικης αμφισβήτησης.

Όπως δήλωσε:

Επιθεωρώντας μαζί με τους συνεργάτες μου τις εργασίες για την αποκατάσταση της ακτής σε όλο το μέτωπο των Αλυκών και θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα – απάντηση και να κλείσουμε τα στόματα σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας, αμφισβητώντας τις επίσημες αναλύσεις που έγιναν από διαπιστευμένα εργαστήρια με εντολές τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από το Δήμο Βόλου, κάναμε σήμερα το πρώτο μας μπάνιο.
Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν.
Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το