Τοπικά

Μουσική, χορός, δώρα και εδέσματα από την ΟΕΒΕΜ και το Επιμελητήριο Μαγνησίας στον πεζόδρομο της Ερμού

Για μία ακόμη χρονιά η Ο.Ε.Β.Ε.Μ. με το Επιμελητήριο Μαγνησίας διοργανώνουν δράση στήριξης και προώθησης της τοπικής επιχειρηματικότητας στο κέντρο του Βόλου.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 στον Πεζόδρομο της Ερμού – Έμπροσθεν Αγ.Νικολάου μας περιμένουν σε κλίμα εορταστικό με μουσική, χορό και εδέσματα.

Ο Άγιος Βασίλης και Ξωτικά θα μοιράζουν δώρα στα μικρά παιδιά.

Όπως αναφέρει:  “Στηρίζουμε τους Επαγγελματίες του τόπου μας, λέμε ευχαριστώ στους καταναλωτές και δίνουμε μια νότα αισιοδοξίας, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για να ευχηθούμε καλή χρονιά. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τις επιχειρήσεις της γειτονιάς και της περιοχής μας. Με αυτό τον τρόπο ενθαρρύνουμε τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Αποδεικνύουμε πως αναγνωρίζουμε τον αγώνα για την επιβίωση. Είναι οι άνθρωποι, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, της διπλανής πόρτας.

Η ΟΕΒΕΜ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά! Υγεία, ειρήνη, αγάπη. Αισιοδοξία και ευημερία σε όλα τα επίπεδα. Και μην ξεχνάμε…

Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις! Εμπιστευόμαστε τους ντόπιους επαγγελματίες!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το