Κόσμος

Μοντέλο του OnlyFans συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της KGB του Λουκασένκο

Για κατασκοπεία υπέρ του προέδρου της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο συνελήφθη ένα μοντέλο του OnlyFans που φέρεται να δρούσε για λογαριασμό της μυστικής υπηρεσίας KGB.

Η 36χρονη Ντάρια Οσταπένκο, κτηνίατρος στο επάγγελμα, η οποία ήταν επίσης ενεργό μοντέλο του OnlyFans, κρατείται στην Πολωνία, όπου θεωρείται ύποπτη για συνεργασία με τη μυστική υπηρεσία του Λουκασένκο για διάστημα έως και επτά ετών.

Κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης που τάχα μιλούσε για τη δημοκρατία και προσπαθούσε να ανατρέψει τον Λουκασένκο που φέρεται να χειραγωγούσε τις ψήφους, ενώ στην πραγματικότητα ενημέρωνε την KGB για τους ακτιβιστές που διέφυγαν στο εξωτερικό – μεταξύ άλλων και στην Πολωνία.

Είχε δουλέψει και ως πορνοστάρ
Σύμφωνα με την Daily Mail, μέρος των αρμοδιοτήτων της Οσταπένκο ήταν να εργαστεί ως μοντέλο, λαμβάνοντας χρήματα από συνδρομητές για διαδικτυακή πορνογραφία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς. Νωρίτερα είχε επίσης δουλέψει ως πορνόσταρ με το ψευδώνυμο Rita Martin.

Ως υποτιθέμενη ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης στην Πολωνία «μίλησε για την ανάγκη να δράσουμε πιο αποφασιστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης στη Λευκορωσία, συγκεκριμένα με τη βία», ανέφερε το αντιπολιτευόμενο ειδησεογραφικό πρακτορείο Zerkalo. Πρότεινε να συλλέξει όπλα, να εισβάλει στη Λευκορωσία και να κάνει μια έκρηξη στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Ωστόσο, μια μέρα φαίνεται να μίλησε για τον πραγματικό της ρόλο στην Πολωνία και αναφέρθηκε φοβισμένη στην KGB του Λουκασένκο, η οποία βασανίζει συστηματικά τους εχθρούς του.

«Οι πληροφορίες για αυτήν μεταφέρθηκαν στην πολωνική Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και συνελήφθη την ίδια μέρα», ανέφερε το ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Πηγές λένε ότι στο κινητό της βρέθηκαν στοιχεία για τους δεσμούς της με την KGB.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το