Αθλητισμός

Μετρά τις δυνάμεις του ο ΝΠΣ Βόλος που δίνει σήμερα φιλικό με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας συμπληρώνει ο ΝΠΣ Βόλος (οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν προπονήσεις στις 24/6) και σήμερα στην Αθήνα δίνουν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.
Στο πιο δυνατό φιλικό ματς, σε σχέση μ’ αυτά που έχουν ήδη προγραμματιστεί, οι παίκτες του Χουάν Φεράντο θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος προετοιμάζεται για να αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ (η Ένωση θα είναι στο γκρουπ των «ισχυρών»).
Θυμίζουμε, πως μέχρι στιγμής ο ΝΠΣ Βόλος έχει δώσει ένα φιλικό ματς, αυτό με τον Θησέα την περασμένη Κυριακή και σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγάλος. Η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.

Στο σημερινό φιλικό θα λάβει μέρος και ο Καμερουνέζος Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος από την περασμένη Τετάρτη προπονείται με τους «κυανέρυθρους». Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ, είναι μεν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ενώ φαίνεται να είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και επαγγελματίας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι έχει στη γαλλική Μετς, καθώς και με τη Νιούκαστλ και την Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας.
Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις για το αν ο Μπασόνγκ θα υπογράψει ή όχι συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΝΠΣ Βόλος θα ληφθούν μετά το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να δώσει αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 2 Αυγούστου. Θυμίζουμε, πως στο διάστημα της παραμονής στο Καρπενήσι οι νεοφώτιστοι θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με ΑΕΛ στις 23/7, Λαμία στις 26 Ιουλίου και Λεβαδειακό την 1η Αυγούστου.

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάγια και άλλους τρεις
Στην ΑΕΚ βλέπουν το αποψινό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος ως ένα δυνατό παιχνίδι, με μια ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στη Σούπερ Λιγκ. Ο προπονητής της «Ένωσης», Μιγκέλ Καρντόσο, δεν θα χρησιμοποιήσει, όπως είναι φυσικό, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Ιταλό Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ΑΕΚ. Ο Μάρκο Λιβάγια δεν επέστρεψε από την Κροατία, όπου έχει μεταβεί για προσωπικό του θέμα. Ο 25χρονος Κροάτης φορ θα απουσιάσει και αυτός από το σημερινό παιχνίδι.
Ο Καρνότσο είδε και χθες τους Μιχάλη Μπακάκη και Γιώργο Γιακουμάκη να μην προπονούνται, λόγω μιας κάκωσης στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ κι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έκανε αποθεραπεία, λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατο. Και οι τρεις θα μείνουν εκτός. Οι υπόλοιποι παίκτες της «Ένωσης» προπονήθηκαν χθες κανονικά, ανάμεσά τους και ο Χρήστος Αλμπάνης, που δεν είχε ταξιδέψει στην Πολωνία μαζί με την υπόλοιπη «κιτρινόμαυρη» αποστολή. Και αυτό διότι ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών κι μοιραία έμεινε στην Αθήνα. Πλέον είναι απόλυτα καλά και μπήκε στις προπονήσεις.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να είναι ευχαριστημένη από το ενδιαφέρον των φιλάθλων να αποκτήσουν τις κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστικής περίοδο.
Οι τιμές κυμαίνονται από 100 έως 500 ευρώ και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, τους αγώνες των πλέι οφ ή πλέι άουτ, τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Βόλου χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής: VIP (δερμάτινα) 500 ευρώ, απλά (όλες οι θύρες) 150 ευρώ, γυναικεία 100 ευρώ.
Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο ανανεωμένο VIP Club του σταδίου.
Σημειωτέων, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος του, να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.
Τόσο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο και η έκδοση της νέας ετήσιας κάρτας μέλους, θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, Παραλία Βόλου.
Ώρες λειτουργίας γραφείων: 9.00-14.00 και 18.00-21.00.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 24210-27671, 24210-27861».

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΝΑΤΟ: Ποιες χώρες ξοδεύουν τα περισσότερα για αμυντικές δαπάνες – Η θέση της Ελλάδας

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, με την οποία έφερε…

12 Φεβρουαρίου 2024

«Βόμβα» της πρώην αντιπροέδρου του ΣτΕ για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια – «Μόνο με συνταγματική αναθεώρηση»

Με τις απόψεις των οκτώ καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου που χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά…

12 Φεβρουαρίου 2024

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη – Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τους συνεργάτες του το…

12 Φεβρουαρίου 2024

Δημογραφική κρίση – Σκέψεις για επίδομα εξωσωματικής γονιμοποίησης

Με τον ελληνικό πληθυσμό να γερνά και τις γεννήσεις να λιγοστεύουν, ανάγοντας το δημογραφικό σε…

12 Φεβρουαρίου 2024

Νέα καμπάνια κατά της ηλεκτρονικής απάτης – Τι να προσέχετε

Νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηλεκτρονική απάτη με το μήνυμα «Κάποιες Ειδοποιήσεις είναι…

12 Φεβρουαρίου 2024

Επίθεση σε αστυνομικό – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Θύμα επίθεσης από αγνώστους έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) ένας αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός…

12 Φεβρουαρίου 2024