Αθλητισμός

Μεταγραφικά σενάρια για Νίκη, σήμερα η “πρώτη”

Η Νίκη αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, καθώς είναι γνωστό πως έχει τακτοποιημένα όλα τα οργανωτικά της ζητήματα.
Αυτός είναι και ο λόγος που η «κυανόλευκη» ΠΑΕ είναι από τις λίγες με αδειοδότηση τόσο από την ΕΕΑ, όσο και από την ΕΠΟ, οπότε είναι φυσιολογικό να εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Στη Νίκη εξετάζουν κάθε περίπτωση υποψηφίου να φορέσει τη φανέλα της με μεγάλη προσοχή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα μεταγραφικό σενάριο που αφορά τους ποδοσφαιριστές των Χανίων Ανδρέου, Παναγιωτούδη και Τριανταφυλλάκο, που μένει να δούμε κατά πόσο θα αποδειχθεί αληθινό.
Ως γνωστόν η ΠΑΕ της Κρήτης δεν πήρε αδειοδότηση από την ΕΠΟ και αυτό ανατρέπει τον σχεδιασμό για το ρόστερ της μια και έχει περιορισμό στις μεταγραφές. Κάποιοι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι και σύμφωνα με την ιστοσελίδα athlitiko.gr είναι πιθανό να καταλήξουν στη Νίκη. Το δημοσίευμα είναι το εξής:
«Οι εξελίξεις με το θέμα των ανανεώσεων για τις ΠΑΕ που δεν εξασφάλισαν άδεια για τη Σούπερ Λιγκ 2 φέρνει στην έξοδο από τα Χανιά ποδοσφαιριστές τους οποίους εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια ο Αλέκος Βοσνιάδης, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει και στη Νίκη Βόλου.
Ο Βαγγέλης Ανδρέου (ήδη δημοσιεύματα από τον Βόλο τον… έστελναν πακέτο με τον Γρομητσάρη στη Νίκη) εάν δεν είναι ανάμεσα στους δύο «εκλεκτούς» των Χανίων από την εξάδα που ανανέωσαν αλλά δεν μπορούν να μείνουν στην ομάδα είναι μία περίπτωση που κάθε άλλο παρά αδιάφορο αφήνει τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρατεύσει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας και τους Κώστα Παναγιωτούδη και Βασίλη Τριανταφυλλάκο.
Ήδη από το περσινό ρόστερ των Χανίων έχουν ενταχθεί στη Νίκη οι αρχηγοί Πασχάλης Κάσσος και Χρήστος Γρομητσάρης, ενώ η παρέα των πρώην «Χανιωτών» έχει διευρυνθεί με την παρουσία των Ξενοφώντα Πάνου, Χρήστου Τζιώρα, Θωμά Βασιλείου. Τέλος, υπάρχει και μία περίπτωση παίκτη που δεν έγινε «Χανιώτης», αλλά απασχόλησε έντονα τη χανιώτικη ομάδα και δεν είναι άλλη από αυτή του Σάββα Σιατραβάνη, ο οποίος τελικά κατέληξε στη Νίκη Βόλου».

Σήμερα η πρώτη προπόνηση
Η προετοιμασία της Νίκης για τη σεζόν 2021-22 αρχίζει σήμερα. Οι «κυανόλευκοι» θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό και μετά τις καθιερωμένες ομιλίες, αλλά και τη γνωριμία των παλαιών με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, θα μεταβούν όλοι στο στάδιο της Νεάπολης για την πρώτη προπόνηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή «πρώτη» θα είναι κλειστή τόσο για το κοινό, όσο και για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα (πιθανόν την Πέμπτη) να γίνει μία ανοικτή προπόνηση.
Εξάλλου, τότε μπορεί και να έχει αυξηθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που αυτή τη στιγμή είναι 16. Πρόκειται για τους νεοαποκτηθέντες Τους νεοαποκτηθέντες Παύλο Κυριακίδη, Βλαντιμίρ Μπάγιτς, Χρήστο Γρομητσάρη, Χρήστο Τζιώρα, Ξενοφώντα Πάνο, Πασχάλη Κάσσο, Σάββα Σιατραβάνη, Θωμά Βασιλείου, Παναγιώτη Παναγιωτίδη καθώς και τους Αντόνιο Ροχάνο, Λούκας Γκαρσία, Νέτι Μέτσε, Μανώλη Αλιατίδη, Γιώργο Τζοβάρα, Θωμά Τσιμπούκα, Λούκας Μπόσιο, οι οποίοι παρέμειναν από την περσινή ομάδα.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Ευθύνες

«Η κυβέρνηση έχει δείξει εδώ και καιρό την αλαζονεία της, ακόμη και σε ένα ζήτημα,…

22 Μαρτίου 2024

Θεσσαλία: Εντοπίστηκαν 195 δηλητηριασμένα δολώματα, νεκρά δεκάδες ζώα – Σκληρές εικόνες

Ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια…

22 Μαρτίου 2024

Μαγνησία

Δυναμική είναι η παρουσία της Μαγνησίας στα think tank του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες ανακοινώθηκαν οι έξι…

22 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Επιθεωρητής Λάρισας – «Είμαι το εξιλαστήριο θύμα»

Ο προϊστάμενος της Επιθεώρησης Λάρισας, ο οποίος παρέμενε προσωρινά κρατούμενος μετά το δυστύχημα των Τεμπών,…

22 Μαρτίου 2024

Δίκη Πισπιρίγκου: Στις 29 Μαρτίου η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στις 29 Μαρτίου θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η…

22 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Παραδώσαμε νέα στοιχεία στις ανακριτικές αρχές για τις συνθήκες της έκρηξης, λέει συγγενής θύματος

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος της νεκρής Βασιλικής Χλωρού στην τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών…

22 Μαρτίου 2024