Αθλητισμός

Την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ κοντράρει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Βελιγράδι, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 89-76, αλλά οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα συνεχίζονται. Έτσι, σήμερα στις 21.15 (Novasports Prime) θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ο Εργκίν Αταμάν συνεχάρη τους παίκτες του και τους ζήτησε να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά στα επόμενα ματς με πρώτο το σημερινό με την Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε: «Φυσικά είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, αλλά έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια για να προστατεύσουμε τη θέση μας, αρχής γενομένης του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Παίξαμε και μέσα στη ρακέτα και εκτός και είχαμε 25 ασίστ για 10 λάθη. Είναι καλή εμφάνιση για εμάς».
Ερωτηθείς για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Πάντα όταν αναλαμβάνω μία ομάδα έχω υψηλούς στόχους. Από την αρχή της σεζόν οι προσδοκίες μου είναι να είμαστε σε μία καλή θέση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Τώρα είναι πολύ δύσκολο το επόμενο ματς με την Μπαρτσελόνα και υπάρχουν πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο βαθμολογικά. Η Ρεάλ είναι λίγο πιο μακριά από τις άλλες ομάδες, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα στις άλλες ομάδες. Θα δούμε ποιο θα είναι το τέλος της σεζόν για αυτόν τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, αρνήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία: «Αν θέλετε να πληρώσετε εσείς το πρόστιμο. Θα μιλήσω για αυτό στο τέλος της σεζόν», είπε χαρακτηριστικά.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κολωνός: «Δικαιοσύνη για τη μάνα μας», ζητά η αδελφή της 12χρονης

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού μίλησε η αδελφή της 12χρονης η οποία ζήτησε…

22 Μαρτίου 2024

Αστυνομικός στον Πειραιά σε κύκλωμα μαστροπείας

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά συνελήφθη για μαστροπεία. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελία…

22 Μαρτίου 2024

Σε Τρίκαλα και Αθήνα έτρεξε ο Κένταυρος Βόλου

Την Κυριακή 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα δύο μεγάλες διοργανώσεις ημιμαραθωνίου που προσέλκυσαν χιλιάδες δρομείς.…

22 Μαρτίου 2024

Επίθεση με μπογιές από τέσσερα άτομα δέχτηκε ο Κώστας Αγοραστός

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ.…

22 Μαρτίου 2024

Τάσος Κωστής: Πέθανε η σύζυγος του ηθοποιού

Ο Τάσος Κωστής βιώνει μια βαρύτατη απώλεια, καθώς έχασε τη σύζυγό του. Όπως μετέφερε η…

22 Μαρτίου 2024

Διάκριση για τον Κ. Παπακρίβο του ΕΟΣ Βόλου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών βράβευσε στην ετήσια εκδήλωσή της τον προπονητή του…

22 Μαρτίου 2024