Τοπικά

Μέσω ΑΣΕΠ οι αιτήσεις για τις 28 προσλήψεις στη ΔΕΥΑΜΒ

Μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στην προκήρυξη που αφορά τις 28 θέσεις τακτικού προσωπικού στη ΔΕΥΑΜΒ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Οι 28 θέσεις που έχουν εγκριθεί σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ, περιλαμβάνονται στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά πανελλαδικά την πρόσληψη 8.166 υπαλλήλων, οι οποίοι θα καλύψουν θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Άρ. Σαββάκης, οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να απευθύνονται στη ΔΕΥΑΜΒ, καθώς η προκήρυξη βγαίνει μέσω ΑΣΕΠ. Επομένως, οι πολίτες θα πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, να ενημερωθούν για την προκήρυξη και εκεί θα συμπληρώσουν την αίτησή τους.
Ο ίδιος διευκρίνισε οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν ακόμη να υποβάλουν αίτηση, ωστόσο μπορούν να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να συγκεντρώσουν.

Οι 28 θέσεις που έχει προκηρύξει η ΔΕΥΑΜΒ κατανέμονται ως:

1 χημικός Μηχανικός ΠΕ, 1 Μηχανολόγος Μηχανικός ΠΕ, 1 Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ, 1 Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ, 1 Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ, 3 Ηλεκτρολόγοι ΔΕ, 1 Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, 1 Χημικός ΠΕ, 1 Ηλεκτρονικός ΤΕ, 7 Διοικητικών Γραμματέων ΔΕ, 1 Ταμίας ΔΕ, 1 Καταμετρητής ΔΕ, 2 Επιδότες ΔΕ, 1 Εργοδηγός- Βοηθός Χημικού ΔΕ, 2 οδηγών ΔΕ, 1 Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΠΕ, 2 Εργοδηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΔΕ.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία έχει ως ακολούθως:

– Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και λήγει την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

– Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και λήγει την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

– Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου και λήγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Διαδικτυακός «φίλος» προέτρεψε 17χρονη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα

Νεαρός καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επειδή προέτρεψε μία 17χρονη να προκαλέσει με μαχαίρι…

15 Μαρτίου 2024

Ουκρανία: 20 οι νεκροί στην Οδησσό από το νέο ρωσικό βομβαρδισμό

Τους 20 έφτασαν οι νεκροί και 75 οι τραυματίες από τον νέο βομβαρδισμό της Ρωσίας…

15 Μαρτίου 2024

«Η Ευρωπαία Εισαγγελέας υπερβαίνει κατά πολύ τις αρμοδιότητές της» – Ο πρόεδρος της Ένωσης διοικητικών δικαστών για τα Τέμπη

«Νομίζω ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας υπερβαίνει κατά πολύ τις αρμοδιότητές της, όταν μας λέει ότι…

15 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό μήνυμα Μεντβέντεφ: Θυμήσου ότι πρέπει να πεθάνεις – Η φωτογραφία με τις… κρεμάλες του 1943

«Memento mori!», που σημαίνει «Να θυμάσαι ότι πρέπει να πεθάνεις!», είναι το νέο απειλητικό μήνυμα…

15 Μαρτίου 2024

Νέα υδρευτική γεώτρηση στον Πλατανιά

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανόρυξης νέας υδρευτικής γεώτρησης στη θέση “Χαλού” στα ορεινά του Πλατανιά του…

15 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για κοκτέιλ ιών που έρχεται από τη Βραζιλία – Προ των πυλών της ΕΕ η απειλή για νέα πανδημία

Το επίπεδο του συναγερμού είναι τόσο υψηλό όσο και ο αριθμός των κρουσμάτων στη Βραζιλία.…

15 Μαρτίου 2024