Αθλητισμός

Μείωσε την απόσταση από την κορυφή η Αγία Άννα, μετά το 4-1 επί της ΕΛ Νηλέας

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Μαγνησιακού από τον Θησέα η Αγία Άννα. Το συγκρότημα του Νίκου Αθανασιάδη πέρασε νικηφόρα με 4-1 από την έδρα της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέας και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Στην Αγία Άννα δεν είχαν άλλη επιλογή από το να κέρδιζαν το χθεσινό τους παιχνίδι στα Λεχώνια, γνωρίζοντας ότι το Σάββατο ο πρωτοπόρος Μαγνησιακός είχε γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν «χρυσή» ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή και το έκαναν με μία σχετικά άνετη νίκη.

Η Αγία Άννα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό της και πολύ γρήγορα μπήκε σε θέση… οδηγού στο ματς. Ήταν στο 7ο λεπτό όταν ο Σέττος έβγαλε ασίστ μέσα στην περιοχή για τον Παπαδημητρίου, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και πριν το ημίωρο κατάφεραν να σημειώσουν δύο ακόμη τέρματα, «κλειδώνοντας» την κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο 25’ ο Τσελεπής εκτέλεσε κόρνερ και ο Κορέτα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της Αγίας Άννας (0-2). Τέσσερα λεπτά αργότερα (29’) ο Ιάσων Παπαδημητρίου έγινε κάτοχος της μπάλας στη γωνία της περιοχής και με ωραίο σουτ έγραψε το 0-3.

Αυτό ήταν το 21ο γκολ για τον σέντερ φορ της Αγίας Άννας, που φυσικά βρίσκεται στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ, ενώ κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει να γράφει το… κοντέρ όταν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο για να σημειωθούν δύο ακόμη τέρματα, ένα για κάθε ομάδα. Στο 86’ ο Ζαρίφης τροφοδότησε τον Σέττο που πλάσαρε για το 0-4, ενώ στο 89’ είχαμε το γκολ της τιμής για την Ε.Λ. Νηλέας. Ο Αράμπογλου έδωσε την ασίστ στον Γκογκινούδη, που με ωραία προσπάθεια απέφυγε έναν αντίπαλο και τον τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-4.

Ε.Λ. ΝΗΛΕΑΣ: Μιχαλόπουλος, Σταμπούλογλου (60’ Γκογκινούδης), Γεωργίου (46’ Πάγια), Σιδέρης, Μούτος, Τσουμάνης (46’ Μακρής), Μασούρας, Ρίζος, Μάρκο (70’ Μαλούσι), Αράμπογλου, Βαλουξής (60’ Παππάς).

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φαγέ, Χατζητρακόσιας (61’ Πολύζος), Παπαδήμος, Χολέβας, Ρόκας (46’ Πετράκος), Αργύρης, Τσελεπής, Βέργος, Παπαδημητρίου (46’ Ζαρίφης), Κορέτα, Σέττος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ενημερωτική εκδήλωση στο Γυμνάσιο Νέας Αγχιάλου με θέμα την «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Οι μαθητές του Γυμνάσιου Νέας Αγχιάλου είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την εξαιρετικά εποικοδομητική και…

5 Δεκεμβρίου 2023

Μαθητές δημοτικού της Αθήνας έμαθαν για την πλημμύρα στον Βόλο

Μια από τις προτεραιότητες της σύγχρονης εκπαίδευσης είναι η συνεργασία στο πλαίσιο της σχολικής κοινότητας,…

5 Δεκεμβρίου 2023

Αποκάλυψη NBC: Ράβδοι χρυσού που βρέθηκαν στο σπίτι του Μενέντεζ, συνδέονται με ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία το 2013

Τουλάχιστον τέσσερις ράβδοι χρυσού που βρέθηκαν κατά την έρευνα του FBI στο σπίτι του γερουσιαστή…

5 Δεκεμβρίου 2023

Με Βλάχο διαιτητή αλλά χωρίς VAR το Λεβαδειακός-Νίκη στο Κύπελλο

Παρά την οργή για τη διαιτησία οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά. Την Πέμπτη…

5 Δεκεμβρίου 2023

ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέοι 2 κατηγορούμενοι για τις ψευδείς συνταγογραφήσεις – Ανάμεσά του και παράγοντας ομάδας

Με τους δύο από τους πέντε κατηγορούμενους, που βρέθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας για απάτη σε…

5 Δεκεμβρίου 2023

Τροχαίο στον Βόλο

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 5, στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρός…

5 Δεκεμβρίου 2023