Αθλητισμός

Με τον αήττητο Σπάρτακο στα Ιωάννινα «συγκρούεται» η Αγριά

Το πιο δύσκολο παιχνίδι της φετινής χρονιάς δίνει σήμερα η Αγριά, αφού κοντράρει τον Σπάρτακο στις 17.00 στα Ιωάννινα. Ο Σπάρτακος είναι η μόνη αήττητη ομάδα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ έχοντας νικήσει και τον ΓΣ Αλμυρού στο ντέρμπι της πρεμιέρας.

Από την άλλη πλευρά η Αγριά έχει γνωρίσει πέντε συνεχόμενες ήττες και έχει οπισθοχωρήσει στην 8η θέση. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή έφτασε πολύ κοντά στο να επιβληθεί του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά υστέρησε σε κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος, που δεν της πρόσφεραν αυτή τη χαρά.

Ασφαλώς σήμερα τα πράγματα απέναντι στον πρωτοπόρο και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό που θα έχουν να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι να παίξουν ελεύθερα και ό,τι καλύτερο βγει στο τέλος.

Απών θα είναι πάλι ο τραυματίας Στέφανος Διγενής, ενώ μάλλον θα προφυλαχθεί και ο Γιώργος Κοψιαλής, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Οι παίκτες στους οποίους στηρίζονται οι Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και Σπύρος Στρατίκης είναι οι: Αναστάσιος Κουρατίδης, Ανδρέας Σούλκο, Δημήτρης Αμπάρης, Σάββας Καραμανλής, Θωμάς Σακκάς, Ορφέας Δραγατζίκης, Σταμάτης Σκαμάγκας, Σπύρος Ρόσσιος, Άγγελος Λουκίδης, Ηλίας Σταυροθεόδωρος, Θωμάς Χαρχαρής, Ταξιάρχης Μαλαματίνης και ίσως ο Γιώργος Κοψιαλής.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση του ΓΣ Αλμυρού με την Αναγέννηση στη Λαμία, αφού οι «κυανόλευκοι» έχουν κρούσματα κορωνοϊού. Για την αναβολή του παιχνιδιού ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΚ, όπου τονίζει τα κάτωθι:

«Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 σε αθλητές του σωματείου ΓΣ Αλμυρού  και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΓΣ Αναγέννησις Λαμίας-ΓΣ Αλμυρού  την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) της 18/12/2021 αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 11/1/2022 και ώρα 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο».

Οι σημερινοί αγώνες
Σπάρτακος Ιωαν.-Αγριά
Σοφάδες-ΓΕ Αγρινίου
ΑΟ Τρίκαλα-Νίκαια 2012
Αναγέννηση Λαμ.-ΓΣ Αλμυρού
Αμπελώνας-Αχέρων Καν.

 

 

Share
Ετικέτες: Αγριά μπάσκετ

Πρόσφατα άρθρα

Η κλήρωση του Euro 2024 – Ο όμιλος της Εθνικής αν προκριθεί

Δύσκολο έργο θα έχει η Ελλάδα στο Euro 2024, εφόσον καταφέρει να προκριθεί σε αυτό…

3 Δεκεμβρίου 2023

Οι Μάηδες όλων των καιρών

Της Λίνας Θωμά Οι Μάηδες της Μακρινίτσας, Μια λαϊκή τελετουργία στο Πήλιο, Κείμενα: Μανόλης Γ.…

3 Δεκεμβρίου 2023

Ημερολόγιο 2024 από το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου

Συνάντηση κορυφής. Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο 2024 από το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου, πιστοί στο…

3 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός»

Χριστούγεννα Να ’μουν του στάβλου έν’ άχυρο, ένα φτωχό κομμάτι την ώρα π’ άνοιγε ο…

3 Δεκεμβρίου 2023

Ενενήντα χρόνια Νέα Ιωνία

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα-Σταθαρά Έρευνα του Άθω Τριγκώνη στην εφημερίδα «Λαϊκή Φωνή», επιμέλεια: Δημήτρη Κωνσταντάρα-Σταθαρά, εικονογράφηση:…

3 Δεκεμβρίου 2023

Βάρκα με 32 μετανάστες από την Αίγυπτο εντοπίστηκε ανοιχτά της Κρήτης

Σε ένα μικρό σκάφος ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης, κοντά στο Τυμπάκι εντοπίστηκαν 32 μετανάστες τα…

3 Δεκεμβρίου 2023