Αθλητισμός

Με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου συναντήθηκε η Δωροθέα Κολυνδρίνη για την ανακατασκευή του ΕΑΚ

Με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, αποτελούμενη από τον Γεν.Γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο και τον υπεύθυνο Δημ.Σχέσεων Κυριάκο Κυριακόπουλο.
Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Δ. Σ. του Ερασιτέχνη επί θεμάτων αρμοδιότητας της Περιφέρειας που ενδιαφέρουν άμεσα τον Σύλλογο.
Οι εκπρόσωποι της ομάδας έθεσαν στην κ. Κολυνδρίνη μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τον Σύλλογο αλλά και θέματα που απασχολούν όλα τα αθλητικά σωματεία.

Το θέμα βέβαια που κυριάρχησε στην συζήτηση και αφορά άμεσα τον Σύλλογο  είναι η ανακατασκευή του γηπέδου του ΕΑΚ που αποτελεί την παραδοσιακή έδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος και η ενημέρωση των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου για την εξέλιξη της χρηματοδότησης του από την περιφέρεια.
“Η κυρία Κολυνδρίνη μας έκανε γνωστό ότι η χρηματοδότηση του έργου με το ποσό των 250.000 ευρώ ή και παραπάνω αν χρειαστεί έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, είναι σε ισχύ και θα διατεθεί όταν ο Δήμος Βόλου καταθέσει μελέτη έργου με εξασφαλισμένη την συνολική χρηματοδότηση του έργου αναβάθμισης του ΕΑΚ. Στο σημαντικό θέμα της συμβολής της Περιφέρειας στην ανάπτυξη των υποδομών των τμημάτων των Ερασιτεχνικών Σωματείων μέσω εκδηλώσεων η κυρία Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της θα σταθούν αρωγοί και σύμβουλοι όπως κάνουν πάντα για κάθε ερασιτεχνικό σωματείο που έχει συμμετοχή και παράδοση στην αθλητική ζωή της πόλης” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το