Αθλητισμός

Με όλα του τα… όπλα θα αγωνιστεί αύριο ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακό

Ύστερα από δύο εβδομάδες αρχίζει και πάλι αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς διεξάγονται τρία από τα επτά παιχνίδια του προγράμματος της 3ης αγωνιστικής. Ένα εξ αυτών είναι και το ματς του Ολυμπιακού με τον ΝΠΣ Βόλος στο Καραϊσκάκη, το οποίο θα αρχίσει στις 21.30.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν δουλέψει εντατικά όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, με στόχο να μη βγουν εκτός ρυθμού, καθώς προέρχονται από δύο σερί νίκες, με Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, πραγματοποιώντας εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Χουάν Φεράντο και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω σε τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού και να διορθώσουν κάποια πράγματα στην ομάδα, ενώ δόθηκε η δυνατότητα και στους παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταία (Χοακίν Τόρες και Σέρτζιο Τσίκα), να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον και στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.
Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης, καθώς οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός και μάλιστα μέσα στο… σπίτι του, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας φόβος και οι ποδοσφαιριστές του Χουάν Φεράντο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο κι ό,τι βγει.

Άλλωστε, σ’ αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν υπάρχει άγχος και η ομάδα μπορεί να παίξει πιο ελεύθερα. Ο ΝΠΣ Βόλος έχει δείξει μέχρι τώρα πως διαθέτει ποδοσφαιριστές ποιοτικούς, έχουν δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που τρέχει μέσα στο γήπεδο, πιέζει ψηλά και δεν κλείνεται στην άμυνα.
Βέβαια, το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι ομάδα άλλου επιπέδου, η οποία έχει να επιδείξει μόνο νίκες μέχρι τώρα στα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πέρα του τραυματία Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος άρχισε προπονήσεις και μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Χουάν Φεράντο. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης. Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα για την Αθήνα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς επιχείρησε να αλλάξει αρκετά πρόσωπα στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν είχε τα επιθυμητά για εκείνον αποτελέσματα.
Σίγουρα θα υπάρξουν μία-δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά θα είναι σε περιορισμένο βαθμό για μην χαλάσει η «χημεία» των παικτών του και να έχουν την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Χθες ο Μεριά προπονήθηκε μετά από αρκετό καιρό με τον Ολυμπιακό, ενώ ως γνωστόν θα απουσιάσει από τους «ερυθρόλευκους», λόγω τραυματισμού, ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με την Τότεναμ.
Στο κέντρο της άμυνας στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δίπλα στον Σισέ.

«Σφυρίζει» ο Φωτιάδης
Τους διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, γνωστοποίησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ο Φώτης Φωτιάδης της Ένωσης Καστοριάς θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΝΠΣ Βόλος. Βοηθοί θα είναι οι Κολοσιώτης (Αιτωλοακαρνανίας) και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βάτσιος από τη Δυτική Αττική. Διαιτητής VAR θα είναι ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR ο Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Την προηγούμενη σεζόν ο Φωτιάδης διηύθυνε 12 αγώνες, 11 της Σούπερ Λιγκ και έναν για το Κύπελλο (Νίκη-Ξάνθη 1-0). Ένας αγώνας ήταν με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Πειραιώς και φιλοξενούμενο τον ΠΑΣ Γιάννινα (02/09/18), στον οποίοι οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 5-0.

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Κλείδωσε» η επίσκεψη Μπλίνκεν στην Αθήνα – Συνάντηση με Μητσοτάκη στην Κρήτη στις 6 Ιανουαρίου

Βέβαιη θεωρείται πλέον η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Άντονι Μπλίνκεν, στην Ελλάδα,…

3 Ιανουαρίου 2024

Η βορειοδυτική Ευρώπη αντιμέτωπη με χιονοπτώσεις και ψύχος – Ρεκόρ με -40 βαθμούς στη Σουηδία

Να αντιμετωπίσουν τον αντίκτυπο της τελευταίας από μία σειρά καταιγίδων του Ατλαντικού, οι οποίες προκάλεσαν…

3 Ιανουαρίου 2024

Ο «νέος Νοστράδαμος» προβλέπει για το 2024: «Πάπας και Πούτιν θα πεθάνουν, η Τέιλορ Σουίφτ θα μείνει έγκυος»

Το 2023 έφυγε, το 2024 και μαζί του άνθρωποι που έχουν το «χάρισμα» να «βλέπουν»…

3 Ιανουαρίου 2024

Ανασχηματισμός: Τα «αγκάθια» που οδήγησαν στην έξοδο Οικονόμου από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατούσε στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με καταλύτη…

3 Ιανουαρίου 2024

Ελευθέριος Βενιζέλος: Έσπασε τα κοντέρ η επιβατική κίνηση το 2023

Έσπασε τα κοντέρ η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το 2023 καθώς έφτασε τους…

3 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΣΟΚ για ανασχηματισμό: Ομολογία Μητσοτάκη στελεχιακής ένδειας και αποτυχίας της δήθεν επιτελικής κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σχολιάζοντας τις…

3 Ιανουαρίου 2024