Αθλητισμός

Με Μπέο στο «τιμόνι» ο Βόλος από 1η Ιουνίου αν μέχρι τότε δεν βρεθεί επενδυτής

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, είχε τονίσει πρόσφατα πως ναι μεν επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, για να φύγει από την ΠΑΕ Βόλος, θα πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος επενδυτής.

 

Στην παρούσα φάση επιχειρηματίας που να ενδιαφέρεται για την ομάδα δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα, όπως έχει γράψει στη «Θ», να μην αλλάζει, προς το παρόν τουλάχιστον, το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ.

Μάλιστα, με νέες του δηλώσεις ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε, ότι δίνει διορία μέχρι το τέλος Μαΐου, σε όποιον ενδιαφερόμενο να αναλάβει την ΠΑΕ και αν δεν υπάρξει επενδυτής, στη συνέχεια θα αναλάβει ο ίδιος και οι συνεργάτες του τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra»:

«Είχα εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο και εμμένω σ’ αυτήν την απόφαση. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ Βόλος. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Η ΠΑΕ Βόλος είναι μία υγιής εταιρεία και μία από τις πέντε μετρημένες στα δάχτυλα ΠΑΕ στην Ελλάδα που δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Είναι απόλυτα εντάξει απέναντι στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Στην παρούσα φάση, όμως, δεν υπάρχει κανείς ενδιαφερόμενος να αναλάβει να λειτουργήσει την ομάδα. Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημμα γιατί ο Βόλος, όπως προανέφερα, είναι ένας υγιής οργανισμός και εκτός από θέσεις εργασίας που προσφέρει, επιτελεί και σημαντικό έργο απέναντι στην κοινωνία. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 350 παιδιά στην Ακαδημία.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα… Αποφάσισα, λοιπόν, να δώσω μία τελευταία προθεσμία μέχρι το τέλος Μαΐου και εύχομαι να βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ομάδα. Εάν δεν εμφανιστεί κανείς, τότε θα συνεχίσουμε κανονικά τον προγραμματισμό. Από την πλευρά μου θα έχω από μακριά, όσο μπορώ, την επίβλεψη και τον έλεγχο, για να μην μπλέξει η ομάδα σε περιπέτειες.

Θα είναι ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο να βρεθεί ένας επιχειρηματίας για να αναλάβει τα ηνία. Ο σχεδιασμός, πλέον, θα γίνει από τους δικούς μου ανθρώπους και από εμένα προσωπικά, για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει η ομάδα να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ.

Από την 1η Ιουνίου, αν δεν αλλάξει κάτι, σηκώνουμε τα μανίκια και οφείλουμε να κάνουμε καλές επιλογές για να επιστρέψει ο Βόλος στις επιτυχίες».

 

Προς Λαμία ο Μπαριέντος

Ο Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος άφησε το αποτύπωμά του στον Βόλο τα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα, ως γνωστόν, αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από τον σύλλογο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λαμία έχει ψηλά στη λίστα της τον Μπαριέντος με τον οποίο έχουν γίνει ήδη επαφές για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Ουρουγουανός μέσος ήρθε στον Βόλο από την Ξάνθη το 2020 και μέτρησε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 5 γκολ και 8 ασίστ.

Δοκιμαστικά από την ΠΑΕ Βόλος

Η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιεί ότι το τριήμερο 27, 28 και 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2006, 2007, 2008 και 2009.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 5 μ.μ. και θα διεξαχθούν υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ Βόλος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθώς εκατοντάδες νεαροί ποδοσφαιριστές θέλουν να δοκιμαστούν, προκειμένου να αποτελέσουν μέλη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δύο νεκροί από εκρήξεις σε υπόγειο πάρκινγκ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες, Πέμπτη, το βράδυ και ένδεκα άλλοι τραυματίσθηκαν ελαφρά…

14 Ιουνίου 2024

Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα σε χωριό της Λάρισας (φωτό)

Επίθεση αδέσποτου σκύλου δέχθηκε χθες Πέμπτη (13.6), το απόγευμα στις 7:30, 31χρονη Αγιώτισσα. Φεύγοντας από…

14 Ιουνίου 2024

16χρονος απείλησε 15χρονο με μαχαίρι και του άρπαξε το κινητό

Θύμα ληστείας έπεσε την Πέμπτη ένας 15χρονος στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με…

14 Ιουνίου 2024

Έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League ο Αχιλλέας Μπέος

Την υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Super League ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος. Με…

14 Ιουνίου 2024

Η Συντονιστική Επιτροπή Ελεύθερων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων για το νέο φορολογικό Νόμο 5073/2023

Η Συντονιστική Επιτροπή των Ελεύθερων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Μαγνησίας, διοργανώνει Συνέντευξη…

14 Ιουνίου 2024

Αποχή δικηγόρων τη Δευτέρα 17 Ιουνίου

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 14ης Ιουνίου…

14 Ιουνίου 2024