Αθλητισμός

Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο η Αγία Άννα έκαμψε τον Αίαντα με 2-0

Η Αγία Άννα νίκησε 2-0 τον Αίαντα στο «Π. Μαγουλάς» και συνεχίζει να πιέζει βαθμολογικά τον Ολυμπιακό. Πάντως, η ομάδα του Δημήτρη Φραγκούλη δυσκολεύτηκε αρκετά και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 75ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Παπαδημητρίου, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα στο 85’.

Η Αγία Άννα θα μπορούσε να σκοράρει νωρίτερα, αλλά ο Αλπάκης σταμάτησε τις προσπάθειες των Μακρή, Παπαδημητρίου και Κορέτα. Σημαντική ευκαιρία είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 60’ όταν ο Κωστούλας δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Ηλ. Αϊντίνι σε τετ-α-τετ.

Και από τις δύο ομάδες εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία του Θάνου. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δύο ακόμη πέναλτι, ενώ οι Σουρπιώτες διαμαρτύρονται τόσο για το εις βάρος τους πέναλτι, όσο και για τη φάση του 2-0 θεωρώντας ότι υπήρξε οφσάιντ.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Ηλ. Αϊντίνι, Τόγιας, Θεοδωρόπουλος (85’ Παπαδήμος), Χολέβας, Αργύρης, Βέργος (68’ Στεργιόπουλος), Μακρής (87’ Γεωργιτζίκης), Κόλα, Παπαδημητρίου, Ζαφειρίου (68’ Τσελεπής), Κορέτα (85’ Αλεξανδρίδης).

ΑΙΑΣ Αλπάκης, Φαράντος, Θυμιόπουλος, Ξηροκώστας (85’ Χρυσικός), Γκρίνιας, Κατσαβριάς (75’ Ιζάι), Ράπτης, Καρράς, Κωστούλας, Δημητρίου, Ντούρας (50’ Βούλγαρης).

 

Ρήγας-Σαρακηνός 3-1

«Πύρρειος» νίκη για τον Ρήγα Φεραίο που μπορεί να κέρδισε 3-1 τον Σαρακηνό, αλλά έχασε δύο παίκτες με τραυματισμούς, τον τερματοφύλακα Σπηλιόπουλο και τον μέσο Πατσή. Ο τραυματισμός του Σπηλιόπουλου είναι στο γόνατο και ίσως είναι σοβαρός. Στη θέση του πέρασε ο 15χρονος Αλέξανδρος Καναλιώτης και όπως φαίνεται αυτός θα σηκώσει το βάρος της θέσης κάτω από τα δοκάρια στα επόμενα παιχνίδια.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη άνοιξε το σκορ στο 8’ με το πλασέ του Γάρου, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 14’ μετά από σέντρα του Βλιώρα στο πρώτο δοκάρι, εκεί όπου βρισκόταν ο Τσιακίρης που με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 58’ ο Γάρος κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο σπεσιαλίστας Χρήστος Σπαθής στην ημέρα των γενεθλίων του (3-0). Ο Ρήγας βρέθηκε κοντά σε τέταρτο γκολ στο 65’ όταν ο Φουρκιώτης έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο Κωνσταντίνου με τη μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σαρακηνός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γιαμαλή, αλλά τελικά πέτυχε το γκολ της τιμής με το πέναλτι που κέρδισε ο Ζάχος και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιανάκας στο 80’ (3-1).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος (30’ λ.τρ. Καναλιώτης), Χότζα, Π. Αποστολίδης, Σπαθής, Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Κόντρα (70’ Χαλιμούρδας), Πατσής (30’ λ.τρ. Βαϊόπουλος), Φουρκιώτης (70’ Χριστοφορίδης), Τσιακίρης, Γάρος (83’ Πέτσας).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κωνσταντίνου, Γιαμαλής, Ζάχος, Τσάνιος, Ράπτης, Κατής, Καραγιάννης (80’ Δημητριάδης), Γκαλμπογκίνης, Μυλωνάς (80’ Χατζηεφραιμίδης), Γκλαβίνης (46’ Τσιανάκας), Σταματίου (46’ Αγγελής).

 

Τοξότης-Αστέρας 1-1

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη μονομαχία του Τοξότη με τον Αστέρα στο βοηθητικό του ΕΑΚ, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από τη βούλα του πέναλτι. Πρώτοι το κέρδισαν οι γηπεδούχοι όταν ο Τόμε ανατράπηκε από τον Φλώρο και ο Κωνσταντάκος που ανέλαβε την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών» έγραψε το 1-0 στο 35’. Στο 75’ ήταν η σειρά του Σεφερκόλι να ευστοχήσει από τα 11 μέτρα, κάνοντας το 1-1. Το πέναλτι είχε καταλογιστεί για την ανατροπή του Χριστίδη από τον Μπράνο.

Από μία ακόμη καλή φάση είχαν οι δύο ομάδες. Για τον Αστέρα η κεφαλιά του Βέργου στο 45’ πέρασε μόλις άουτ, ενώ για τον Τοξότη ο Πάσχος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 82’, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Ιωάννου (46’ Μαγιόγλου), Νταγκούλης, Σκλαπάνης, Αλαμάνης, Τόμε, Πάσχος, Κωνσταντάκος (61’ Κόφφας, 81’ λ.τρ. Γερακίνης), Βαλωτής (61’ Παπουτσής).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαλιού, Φλώρος (78’ Πρίντζος), Σιαμέτης, Μαρούφ (63’ Κουτσούκης), Κώστας, Σεφερκόλι, Χριστίδης, Παπαστεργίου (78’ Σταΐδης), Βέργος (85’ Σκεπετάρης), Θεοδώρου (78’ Βαΐτσης), Μακρονάσιος.

 

Αγχίαλος-Γ.Σ. Αλμυρού 0-0

Από ένα βαθμό πήραν Αγχίαλος και Γ.Σ. Αλμυρού μετά το μεταξύ τους 0-0. Πιο κοντά στο γκολ βρέθηκαν οι γηπεδούχοι, αφού στα πρώτα λεπτά κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσέλιος, αλλά ο Κοντογεωργάκης έπεσε σωστά και απέκρουσε. Άλλες ευκαιρίες η Αγχίαλος είχε με τους Ζητούδη και Τοκαλή. Για τον ΓΣΑ απείλησε στο 25ο λεπτό ο Χολέβας που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ σε εκτέλεση φάουλ.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Λειβαδίτης, Μπαρδάνι (46’ Τοκαλής), Τσιαγιανίδης, Παπαγιάννης, Διαμαντένιας, Τσέλιος, Μασούρας, Τσάμης, Ζητούδης, Σίμος, Ερρινάκης.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Σιούτης, Μαυρογέννης, Ντόντα, Χολέβας, Φιλοσόγλου, Χατζηλιάδης, Τσιάτσιος, Κρίκης (65’ Επίσκοπος), Χρόνης (65’ Καραγεωργόπουλος), Γεωργακόπουλος (80’ Μπομπότης).

 

Πανιώνιος-Ακρόπολη 0-1

Σημαντικό «διπλό» στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή πανηγύρισε η Ακρόπολη, κερδίζοντας 0-1 τον Πανιώνιο στο Βασδέκειο. Μάλιστα τα κατάφερε ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 35’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γκάγκα. Το γκολ σημείωσε ο Παγώνης στο 38’, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Κούστα υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του.

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, αλλά το πλασέ του Κανιούρα στο 2’ πέρασε άουτ, στο 8’ ο Κιπτίου σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο ίδιος απώλεσε δύο ακόμη ευκαιρίες στο 15’ σουτάροντας άουτ και στο 30’ όταν τον «νίκησε» ο Βίτσος. Ο τελευταίος εξουδετέρωσε και την προσπάθεια του Καρμαγάλου στο 90’. Παράπονα σχετικά με την πρώτη κάρτα που είδε ο Γκάγκας εξέφρασαν και οι φιλοξενούμενοι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπατζιάκας, Βαρελόπουλος, Σταμάτης, Ζακυνθινός, Γ. Φώτου (70’ Γιαλίδης), Ανγκόλι (56’ Γεωργίου), Τάρε, Νικούδης, Κιπτίου, Κανιούρας, Καρμαγάλος.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Παπούλιας, Σιδέρης (20’ Ν. Τσουκάλης), Στρούγγης, Γκάγκας, Τ. Κολυμήτρας, Πούλιος, Δημακόπουλος (81’ Μ. Τσουκάλης), Αξιώτης, Δανιλόπουλος, Παγώνης (68’ Χρυσαφόπουλος)

 

Αναβολή αγώνα

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας ανέβαλε τον αγώνα Πύρασος-Σκιάθος λόγω απαγόρευσης του απόπλου.

 

Η βαθμολογία

(18η αγωνιστική)

  1. Ολυμπιακός 54-11 49
  2. Αγία Άννα 46-8 47
  3. Ρήγας 45-17 36
  4. Πύρασος 36-11 36
  5. Θησέας 40-18 32
  6. Τοξότης 26-24 26
  7. Αστέρας 21-16 25
  8. Αίας 27-27 24
  9. Γ.Σ. Αλμυρού 22-23 20
  10. Σαρακηνός 28-39 19
  11. Ακρόπολη 13-47 14
  12. Αγχίαλος 15-50 11
  13. Σκιάθος 11-36 7
  14. Πανιώνιος 20-77 3

* Εκκρεμούν οι αγώνες Σκιάθος-Ακρόπολη, Πύρασος-Σκιάθος.

 

Η επόμενη αγωνιστική: Αίας-Αστέρας, Ακρόπολη-Αγία Άννα, Θησέας-Τοξότης, Σαρακηνός-Πανιώνιος, Γ.Σ. Αλμυρού-Ολυμπιακός, Σκιάθος-Ρήγας Φεραίος, Πύρασος-Αγχίαλος.

 

Share
Ετικέτες: Α’ ΕΠΣΘ

Πρόσφατα άρθρα

Γλυφάδα: Οι κινήσεις του αποφασισμένου δράστη και οι μαρτυρίες σοκ – Ψάχνουν το κίνητρο

Μουδιασμένο είναι το πανελλήνιο από το τραγικό περιστατικό σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα όπου τη…

13 Φεβρουαρίου 2024

Τέμπη: Κώστας Καραμανλής και Κώστας Αγοραστός καλούνται να δώσουν απαντήσεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ο Κώστας Καραμανλής καλείται να δώσει απαντήσεις για μια σειρά από ερωτήματα, πίσω από το…

13 Φεβρουαρίου 2024

Παρέμεινε μόνος πρώτος στην Α’ ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός (φωτορεπορτάζ)

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Θησέας, με την οποία έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α’…

13 Φεβρουαρίου 2024

Σπεύστε…

  Όποιου… πιάνουν τα χεράκια του, μπορεί να πάρει από ψηλά στη Ζάχου καμιά καρέκλα,…

13 Φεβρουαρίου 2024

Η ΔΑΣ ΟΤΑ για την απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

Με αφορμή την απεργία στις 28 Φεβρουαρίου, η ΔΑΣ ΟΤΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της: Στις…

13 Φεβρουαρίου 2024

Τέμπη: Σε αίθουσα των ΤΕΙ Λάρισας η δίκη τον Ιούνιο – Το τηλεφώνημα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στον Φλωρίδη

Σε ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί στο ΤΕΙ Λάρισας θα γίνει η δίκη για το…

13 Φεβρουαρίου 2024