Αθλητισμός

Πολύτιμος ο βαθμός που πήρε με την Κηφισιά ο Βόλος

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Καισαριανή ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Κηφισιά στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος». Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, με διαφορετικό σκορ, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ για το βολιώτικο συγκρότημα.

Η κατάσταση στον «βυθό» της βαθμολογίας έμεινε αμετάβλητη, με τον Βόλο να διατηρεί το +1 από την Κηφισιά και το +4 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Άρη.

Το αποτέλεσμα, πάντως, θεωρείται θετικό για τον Βόλο, παίζοντας με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, λόγω αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες του Κυριάκου Ασλανίδη.

Ωστόσο, η αποβολή του Ασλανίδη (για φάουλ στον Μπιφουμά) δεν ήταν η πρώτη για τον Βόλο, αφού στο 14′ προηγήθηκε εκείνη του (καθήμενου στον πάγκο) Αχιλλέα Mπέου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μετά από ένταση με την κερκίδα, είδε την κόκκινη κάρτα, ωστόσο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας από τον διαιτητή να διακόψει το ματς, υποστηρίζοντας ότι στην κερκίδα ήταν περισσότεροι από τους 10 προβλεπόμενους.

Μάλιστα, ζήτησεπαρέμβαση εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή, ενώ φώναζε προς τον πρόεδρο της Κηφισιάς κ. Πρίτσα ότι έφερε «30 μπράβους».

Μετά από εγγυήσεις του τελευταίου ότι κανείς δεν θα τον πειράξει και με «πυροσβέστη» τον σύμβουλο της ΠΑΕ των βόρειων προαστίων, Γιώργο Kασναφέρη, αποχώρησε και παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα.

Όλα τα ανωτέρω αποδείχθηκαν ευεργετικά για τους φιλοξενούμενους που υπέφεραν στο πρώτο τέταρτο κι είδαν την μπάλα σε σουτ τουΜενέντες στο 3’ να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 20’ και μάλιστα διπλή. Ο Κόμπα από πολύ κοντά με προβολή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο που απέκρουσε την μπάλα και στην επαναφορά σούταρε μπάλα παράλληλα από την εστία.

Το ημίχρονο βγήκε δίχως γκολ, αφού ο Μενέντες είχε ένα σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ (42′), αλλά το κυριότερο με την αλλαγή της αριθμητικής ισορροπίας.

Στην επανάληψη παρά την κατοχή της μπάλας οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την μαζική άμυνα των παικτών του Βόλου (ούτε από τα πλάγια, ούτε από τον άξονα) με τους φιλοξενούμενους να μην κινδυνεύουν ιδιαίτερα…

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας).

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Διαμαντής (Ηπείρου)

4ος διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Κίτρινες: Τεϊσέιρα, Γιόβανστιτς-Γκαρσία, Άλχο, Μύγας

Κόκκινη: 45’ Ασλανίδης (2η κίτρινη)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (83’ Γιόβαντσιτς), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (66’ Σνάιντερλαν), Μενέντες, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (66’ Ίλιεφ), Τεττέι.

BOΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας. Γκλάβτσιτς (45+1’ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53’ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53’ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασενούν (89’ Μωραϊτης), Γκαρσία.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Τέμπη: Σε αίθουσα των ΤΕΙ Λάρισας η δίκη τον Ιούνιο – Το τηλεφώνημα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στον Φλωρίδη

Σε ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί στο ΤΕΙ Λάρισας θα γίνει η δίκη για το…

13 Φεβρουαρίου 2024

Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα «Θεσσαλία» 2021 – 2027

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενεργοποίησης του προγράμματος «Θεσσαλία» 2021 – 2027 ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ.…

13 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση Δικτύωσης του Job Center με το ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου

Την Δευτέρα 12η Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των Δομών του Δήμου Βόλου: Γραφείο Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης…

13 Φεβρουαρίου 2024

Βανδαλισμοί στο σχολικό συγκρότημα Μουρτζούκου

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν χθες βράδυ στο σχολικό συγκρότημα του "Μουρτζούκου" όπου στεγάζονται το 7ο κι 9ο…

13 Φεβρουαρίου 2024

Ανεμοστρόβιλος στη Ρόδο: Απίστευτες εικόνες – Αναποδογύρισαν μέχρι και σκάφη

Συναγερμός σήμανε στη Ρόδο μετά από ανεμοστρόβιλο που έπληξε το βόρειο κομμάτι του νησιού από…

13 Φεβρουαρίου 2024

Το CineDoc παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Τι δεν είμαι»

  Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ώρα 19.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ…

13 Φεβρουαρίου 2024