Αθλητισμός

Με ακμαίο ηθικό στο Καρπενήσι θα αγωνιστεί αύριο η Νίκη με το Βελούχι

Με ακμαίο το ηθικό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ θα μεταβεί στο Καρπενήσι η Νίκη, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο το Βελούχι. Εκδήλωση για τον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο διοργανώνει σήμερα το τμήμα στίβου του βολιώτικου συλλόγου.

Χαράς ευαγγέλια στη Νίκη. Η ομάδα πήρε το Κύπελλο ΕΠΣΘ προσθέτοντας ένα ακόμη τρόπαιο στη συλλογή της. Ωστόσο στις τάξεις της επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση, όχι τόσο για την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου, όσο για τον αντίπαλο τον οποίο αντιμετώπισε στον τελικό.
Είναι γνωστό πως Νίκη και ΝΠΣ Βόλος βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, καθώς η πρώτη αμφισβητεί έντονα τη νομιμότητα της μετακόμισης της Πύδνας στην πόλη μας και τη μετονομασία της σε Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο. Επίσης τη φετινή σεζόν είναι οι δύο ομάδες που κατέχουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής αφήνοντας εκτός νυμφώνος τους «κυανόλευκους».
Επομένως είναι απόλυτα λογικό άπαντες στη Νίκη να αισθάνονται περιχαρείς, που απέδειξαν ότι διαθέτουν ποιοτική ομάδα και πως η διαφορά που έχουν από τον πρωτοπόρο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων. Αυτό άλλωστε το έδειξαν και στις τρεις αναμετρήσεις της με τον ΝΠΣ Βόλος, τον οποίο κέρδισαν δύο φορές, ενώ και στο ισόπαλο ματς της Νεάπολης άξιζαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Μετά απ’ όλα αυτά, όμως, οι «κυανόλευκοι», δεν πρέπει να ξεχνούν ότι έχουν και πρωτάθλημα. Αύριο στις 15.00 αντιμετωπίζουν το Βελούχι και ασφαλώς θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Σε περίπτωση που τους κατακτήσουν και ο Γ.Σ. Αλμυρού υποστεί απώλειες στη Νεάπολη κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, κάτι που φαντάζει και το πιο λογικό, τότε θα επανέλθουν μόνοι στη δεύτερη θέσου του ομίλου.
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις είναι ο Γιάννης Ντινιωτάκης. Ο 23χρονος εξτρέμ αποβλήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με δεύτερη κίτρινη και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, την οποία θα εκτίσει στον αυριανό αγώνα.
Η προετοιμασία της βολιώτικης ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με μια ακόμη προπόνηση. Αμέσως μετά η τεχνική ηγεσία θα κάνει γνωστή τη σύνθεση της αποστολής για τη συνάντηση ενάντια στο Βελούχι.

Εκδήλωση του τμήματος στίβου της Νίκης
Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει σήμερα Σάββατο ο ΓΣΒ «Η Νίκη» και συγκεκριμένα το τμήμα στίβου του συλλόγου. Αυτή αφορά τον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Στέργιος Φάτσης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος Γιώργος Τάκης, Δημήτρης Μπατζανός και Χρόνης Βελέντζας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του τμήματος στίβου, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου, με θέματα:
– Το φαινόμενο του εθισμού των εφήβων στο διαδίκτυο καθώς και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του (εισηγητής ο κ. Αθανάσιος Κωτούλας Σύμβουλος ψυχικής υγείας, πιστοποιημένος επιστημονικός συνεργάτης του προγράμματος Αριάδνη για τον εθισμό στο διαδίκτυο του ΕΚΠΑ).
– Συμβουλές και εργαλεία για την προστασία των παιδιών και την ενημέρωση των γονέων (εισηγήτρια η κ. Μαρία Καπράνη Msc πληροφορικός-εκπαιδευτικός)

Με Απόλλωνα Καρδ. οι γυναίκες της Νίκης
Τον Απόλλωνα Καρδίτσας φιλοξενεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου αύριο Κυριακή. Για τον λόγο αυτό η εφορία του τμήματος εξέδωσε την παρακάτω αγωνιστική:
«Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ γυναικών κι έχοντας διαγράψει μια νικηφόρα και επιτυχημένη πορεία, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», αντιμετωπίζει για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Απόλλωνα Καρδίτσας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Οι παίκτριες του Νίκου Γαλανάκη θέλουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο σερί στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας. Μία ομάδα, μία οικογένεια. Η ιστορία έχει συνέχεια…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ αγωνίζεται ο Βόλος 2004

Στην Κρήτη δοκιμάζεται σήμερα ο Α.Σ. Βόλος 2004 για την 14η αγωνιστική της Α’ Εθνικής…

4 Φεβρουαρίου 2024

«Βόμβες» στην υγεία των νέων από παχυσαρκία και νευρογενή ανορεξία – Συγκλονιστικές μαρτυρίες στη «Θ»

Η παχυσαρκία είναι νόσος σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και θεωρείται εξαιρετικά απειλητική, οδηγεί…

4 Φεβρουαρίου 2024

Αναπτυξιακές προοπτικές της νοτιοδυτικής Μαγνησίας

«Ο Δήμος Αλμυρού δύναται να αποτελέσει σημαντικής σπουδαιότητας διαμετακομιστικό κέντρο» τονίζει ο καθηγητής Οικονομικής και…

4 Φεβρουαρίου 2024

Το σημερινό πρόγραμμα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣΘ είναι το εξής:   Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Αγριάς, 15.00,…

4 Φεβρουαρίου 2024

Μουσική βραδιά στη “Θεατρίνη” με τον Γιώργο Πάγκαλο

Το Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών – Θεατρίνη φιλοξενεί τον Γιώργο Πάγκαλο σε μια ξεχωριστή μουσική…

4 Φεβρουαρίου 2024

Πέπλο θλίψης στη Λάρισα για βρέφος τριών μηνών που πέθανε αναπάντεχα – «Δεν είχε τίποτα» λένε οι συγγενείς

Το βρέφος πέθανε σε νοσοκομείο της Αττικής, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος…

4 Φεβρουαρίου 2024