Τοπικά

«Μαζί για τον Βόλο»: Η πολιτική και θεσμική συμπεριφορά του Γ. Μουλά βιάζει βάναυσα και συστηματικά την Δημοκρατία

Σοβαρές ευθύνες στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γ. Μουλά επιρρίπτει η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο», για όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου. Τα μέλη της κίνησης καταγγέλλουν, συγκεκριμένα, ότι η πολιτική και θεσμική συμπεριφορά του κ. Μουλά βιάζει βάναυσα και συστηματικά την Δημοκρατία.

Όπως ειδικότερα αναφέρουν:
Με αφορμή και αιτία την σημερινή αναβολή της 4ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου και μετά από τρεις συνεχόμενες διακοπές με αποκλειστική ευθύνη του Προέδρου κ. Μουλά, πρέπει να υπενθυμίσουμε πως την συνεδρίαση σύμφωνα με τον νόμο κανένας δεν μπορεί να την διακόψει παρά μόνον εκείνος. Και αυτό έγινε με ταυτόχρονη την άρνηση του Προέδρου να δώσει τον λόγο σε εκπρόσωπο των πολιτών που γέμισαν την αίθουσα του Δημαρχείου ανησυχώντας για τον αέρα που αναπνέουμε, αλλά και ξεκάθαρα αντίθετοι στην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να κάνει την πόλη μας χώρο υποδοχής σκουπιδιών από όλη την Θεσσαλία, την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Φυσικά δεν ήταν κάτι που μας εξέπληξε καθώς είναι γνωστή η πολιτική και θεσμική συμπεριφορά του και ιδιαίτερα σε ζητήματα Δημοκρατίας που κατά την άποψή μας την βιάζει βάναυσα και συστηματικά. Να θυμίσουμε όμως πως όση λάσπη και αν ρίξει σε πρόσωπα και κινήματα, όσο και να καθυστερήσει την συζήτηση για τα δυο πιο σοβαρά θέματα σήμερα της πόλης, όσο και να προσπαθήσει να αποκλείσει τις φωνές των συνδημοτών που ενδιαφέρονται για την ποιότητα ζωής μας για την οποία εκείνος και η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί, ακόμη κι αν ορίσει την επόμενη ή μεθεπόμενη (προβλέπουμε) συνεδρίαση στις τέσσερεις τα ξημερώματα, εμείς θα είμαστε εκεί, μαζί με τους πολίτες που όπως απέδειξαν σήμερα στο Δημαρχείο βαρέθηκαν τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής. Όλοι μαζί πολίτες και δημοτικοί σύμβουλοι θα παρέμβουμε ώστε αυτή η πολιτική τους να μην γίνει τραγική για εμάς και τα παιδιά μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το