Τοπικά

Λάρισα: Συνεχίζονται απεγκλωβισμοί – Μέχρι τους πρώτους ορόφους πολυκατοικιών τα λασπόνερα

Δραματική είναι η κατάσταση στην πόλη της Λάρισας με αρκετές περιοχές να έχουν πλημμυρίσει και τα λασπόνερα να έχουν μπει σε οικίες.

Στην περιοχή του Αγίου Θωμά, το ύψος του νερού έχει φτάσει έως και τους πρώτους ορόφους πολυκατοικιων, με τους κατοίκους να αναγκάζονται να αποχωρήσουν με τις βάρκες των εθελοντών διασωστων και τη βοήθεια των πυροσβεστων, καθώς είναι δύσκολο να παραμείνουν στα σπίτια τους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς τη δυνατότητα να βγουν από αυτά με διαφορετικό τρόπο.

Όπως και στην περιοχή του Αγίου Θωμά, έτσι και στις Εργατικές Κατοικίες Γιαννουλη, οι εθελοντές διασώστες συνεχίζουν να επιχειρούν με βάρκες προκειμένου να απεγκλωβίσουν κατοίκους από τα σπίτια τους. Μέχρι στιγμής, δεκάδες είναι οι άνθρωποι που έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο, καθώς οι διασώσεις συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της νύχτα.

Το ύψος του νερού στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, φτάνει σε ορισμένα σημεία έως και τα τρία μέτρα, ενώ πολλά είναι τα αυτοκίνητα που έχουν εξαφανιστεί κάτω από τα λασπονερα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το